Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egioniści DreamTeamPL
moja Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 18
solid Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Balotti geeft een hoge lob. Lah is nu in balbezit. Lah passt de bal zonder na te denken. Skočić is nu in balbezit. Skočić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Look is nu in balbezit. Look passt de bal met de wreef. Lah rent richting de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Balotti probeert naar een medespeler te passen. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov passt de bal met de wreef. Skočić rent richting de bal. Skočić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 1:0

9e minuut.
Lah probeert naar een medespeler te passen. Skočić rent richting de bal. Czubała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czubała krijgt een gele kaart. Skočić raakt geblesseerd tijdens het duel. Look zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lah springt en kopt de bal. Wojtaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Look is nu in balbezit. Look passt de bal zonder na te denken. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ... Sewera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov schiet op doel. Wojtaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 2:0

14e minuut.
Chakarov passt de bal in één keer door. Skočić rent richting de bal. Skočić passt de bal in één keer door. Daar is Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Płomiński probeert de bal met de borst te controleren. Lah is nu in balbezit. Lah passt de bal met de wreef. Skočić rent richting de bal. Skočić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 3:0

30e minuut.
Carballeiras onderschept slim de pass. Carballeiras speelt de bal door. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah haalt uit met een fantastische trap. Wojtaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 4:0

36e minuut.
Skočić rent richting de bal. Skočić speelt de bal door. Chakarov is nu in balbezit. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Skočić passt de bal in één keer door. Daar is Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chakarov rent richting de bal. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kotlarski probeert de bal aan de voet te houden. Carballeiras speelt de bal door. Klungelig pakt Lah de bal. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Haapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapa geeft een lange en hoge pass. Lah is nu in balbezit. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić schiet op doel. Wojtaszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 27%, DreamTeamPL 73%.
(L)egioniści - DreamTeamPL 5:0

47e minuut.
Skočić is nu in balbezit. Skočić met een sublieme pass. Chakarov rent richting de bal. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Wojtaszek trapt de bal weg. Carballeiras speelt de bal door. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 6:0

51e minuut.
Haapa is nu in balbezit. Haapa geeft een hoge lob. Skočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić geeft een lange en hoge pass. Chakarov maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojtaszek bokst de bal weg. Lah is nu in balbezit. Lah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 7:0

57e minuut.
Reszke kopt de bal weg. Carballeiras speelt de bal door. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočić is nu in balbezit. Skočić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 8:0

60e minuut.
Sewera geeft een hoge lob. Gołomp rent richting de bal. Gołomp geeft de bal voor. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lah rent richting de bal. Lah passt de bal in één keer door. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Balotti is nu in balbezit. Balotti probeert naar een medespeler te passen. Carballeiras speelt de bal door. Lah rent richting de bal. Lah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Regulasiewicz passt de bal in één keer door. Czubała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skočić. Skočić krijgt een gele kaart. Czubała roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Czubała kan niet meer verder spelen. Ceranka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Carballeiras speelt de bal door. Skočić is nu in balbezit. Lah rent richting de bal. Skočić is nu in balbezit. Skočić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gołomp verovert de bal door een tackle van achteren. Gołomp geeft een lange en hoge pass. Carballeiras heeft problemen om de bal te vangen. Carballeiras geeft de bal voor. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Carballeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah rent richting de bal. Carballeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 9:0

73e minuut.
Look verovert de bal door een tackle van achteren. Look geeft een lange en hoge pass. Sastre Reus is nu in balbezit. Sastre Reus geeft een hoge lob. Skočić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Płomiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Honkisz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Look passt de bal in één keer door. Chakarov rent richting de bal. Skočić is nu in balbezit. Skočić schiet op doel. Sewera probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sastre Reus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Regulasiewicz de bal. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egioniści - DreamTeamPL 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egioniści 21%, DreamTeamPL 79%.
(L)egioniści - DreamTeamPL 10:0