Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK GROTA Winners Głogów
popo Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 19.8
excellent Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Urban onderschept slim de pass. Czogalik rent richting de bal. Czogalik met een sublieme pass. Drakulić rent richting de bal. Drakulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 1:0

2e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Drakulić verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryjek. Ryjek krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan met een sublieme pass. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz geeft een hoge lob. Urban maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 2:0

12e minuut.
Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Drakulić de bal onder controle te krijgen. Sokół rent richting de bal. Sokół haalt uit met een fantastische trap. Szteter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szura probeert de bal met de borst te controleren. Drakulić rent richting de bal. Drakulić draait met de bal, schiet en ... Szura probeert de bal aan de voet te houden. Szteter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 3:0

15e minuut.
Grigoryan passt de bal met de wreef. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban passt de bal in één keer door. Drakulić is nu in balbezit. Drakulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 4:0

24e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Grigoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoryan geeft een lange en hoge pass. Drakulić rent richting de bal. Drakulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szura trapt de bal weg. Grigoryan kopt de bal weg. Daar is Kulpaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urban rent richting de bal. Urban schiet op doel. Szteter bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Urban passt de bal met de wreef. Wasilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulić verovert de bal door een tackle van achteren. Drakulić draait met de bal, schiet en ... Szteter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 5:0

35e minuut.
Paluszkiewicz met een snelle inworp. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan speelt de bal door. Sokół is nu in balbezit. Sokół geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jeliński heeft problemen om de bal te vangen. Sokół rent richting de bal. Sokół geeft de bal voor. Drakulić rent richting de bal. Drakulić haalt uit met een fantastische trap. Szteter bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sokół heeft problemen om de bal te vangen. Sokół met een sublieme pass. Drakulić is nu in balbezit. Drakulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wasilewski kopt de bal weg. Tytek rent richting de bal. Tytek passt de bal in één keer door. Drakulić controleert de bal met de borst. Drakulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK GROTA 13%, Winners Głogów 87%.
PFK GROTA - Winners Głogów 5:0

46e minuut.
Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulić is nu in balbezit. Wasilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban verovert de bal door een tackle van achteren. Urban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 6:0

50e minuut.
Czogalik verovert de bal door een tackle van achteren. Czogalik geeft de bal voor. Klungelig pakt Szura de bal. Drakulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulić draait met de bal, schiet en ... Szteter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 7:0

54e minuut.
Paluszkiewicz speelt de bal door. Drakulić heeft problemen om de bal te vangen. Drakulić passt de bal zonder na te denken. Urban rent richting de bal. Urban schiet op doel. Szteter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulpaka rent richting de bal. Urban verovert de bal door een tackle van achteren. Urban haalt uit met een fantastische trap. Szteter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński passt de bal zonder na te denken. Urban rent richting de bal. Urban schiet op doel. Szteter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 8:0

59e minuut.
Żądło geeft een hoge lob. Nespoli geeft een hoge lob. Drakulić is nu in balbezit. Drakulić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szura de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Uribe verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Szczerbaniuk met een snelle inworp. Jeliński rent richting de bal. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sokół kopt de bal weg. Daar is Drakulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drakulić met een sublieme pass. Urban rent richting de bal. Urban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szteter met een harde bal richting middenveld. Sokół kopt de bal weg. Daar is Kulpaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urban is nu in balbezit. Urban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grigoryan rent richting de bal. Jeliński onderschept slim de pass. Met opzet legt Grigoryan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Grigoryan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grigoryan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Daar is Ryjek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drakulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół is nu in balbezit. Urban is nu in balbezit. Urban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Uribe geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szczerbaniuk de bal onder controle te krijgen. Urban is nu in balbezit. Urban draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wasilewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Czogalik met een snelle inworp. Sokół controleert de bal met de borst. Sokół geeft een lange en hoge pass. Drakulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulić draait met de bal, schiet en ... Szteter bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paluszkiewicz neemt de hoekschop. Wasilewski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban draait met de bal, schiet en ... Szteter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 9:0

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szteter trapt de bal weg van het doel. Kulpaka kopt de bal weg. Urban is nu in balbezit. Urban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Winners Głogów 10:0

82e minuut.
Czogalik onderschept slim de pass. Kulpaka is nu in balbezit. Kulpaka passt de bal zonder na te denken. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK GROTA 17%, Winners Głogów 83%.
PFK GROTA - Winners Głogów 10:0