Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chrzanów KommodoR
1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 17.3
formidable Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


5e minuut.
Kieszczyński kopt de bal weg. Ziel rent richting de bal. Łomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Hejduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejduk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hone probeert naar een medespeler te passen. Gut met een sublieme pass. Olăroiu is nu in balbezit. Hejduk is nu in balbezit. Hejduk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 1:0

7e minuut.
Ambrosiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hone de bal. Hone passt de bal zonder na te denken. Hejduk is nu in balbezit. Hejduk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 2:0

11e minuut.
Ambrosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hone speelt de bal door. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łomczyk geeft de bal voor. Hejduk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 3:0

13e minuut.
Marszał is nu in balbezit. Soldek verovert de bal door een tackle van achteren. Soldek probeert naar een medespeler te passen. Hejduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hejduk de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut met een sublieme pass. Olăroiu rent richting de bal. Hejduk is nu in balbezit. Hejduk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 4:0

23e minuut.
Gołąbek rent richting de bal. Hone onderschept slim de pass. Hone passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olăroiu de bal. Olăroiu haalt uit met een fantastische trap. Hubisz bokst de bal weg. Hejduk rent richting de bal. Hejduk schiet op doel. Hubisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 5:0

27e minuut.
Olăroiu probeert de bal aan de voet te houden. Hejduk is nu in balbezit. Gołąbek begaat een overtreding. Hejduk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hejduk kan niet meer verder spelen. Qurbansoy komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Gołąbek verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hone zal de hoekschop nemen. Qurbansoy rent richting de bal. Qurbansoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 6:0

32e minuut.
Olăroiu passt de bal in één keer door. Qurbansoy heeft problemen om de bal te vangen. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbansoy rent richting de bal. Qurbansoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hubisz trapt de bal weg. Łomczyk kopt de bal weg. Daar is Olăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qurbansoy is nu in balbezit. Qurbansoy draait met de bal, schiet en ... Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kieszczyński de bal. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Soldek verovert de bal door een tackle van achteren. Soldek passt de bal met de wreef. Gut speelt de bal door. Qurbansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbansoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 7:0

39e minuut.
Qurbansoy rent richting de bal. Ziel rent richting de bal. Ziel speelt de bal door. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gołąbek is nu in balbezit. Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu speelt de bal door. Qurbansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbansoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrzanów 23%, KommodoR 77%.
FC Chrzanów - KommodoR 7:0

47e minuut.
Ambrosiewicz rent richting de bal. Hone onderschept slim de pass. Hone met een sublieme pass. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Grzenkowski geeft een lange en hoge pass. Gut kopt de bal weg. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hone geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 8:0

56e minuut.
Marszał passt de bal in één keer door. Olăroiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołąbek. Gołąbek krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Łomczyk kopt de bal weg. Daar is Soldek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldek passt de bal zonder na te denken. Qurbansoy rent richting de bal. Qurbansoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gut kopt de bal weg. Daar is Qurbansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qurbansoy passt de bal zonder na te denken. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ziel is nu in balbezit. Soldek geeft een hoge lob. Daar is Ziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldek is nu in balbezit. Soldek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Hubisz trapt de bal weg. Gołąbek controleert de bal met de borst. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 9:0

64e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu passt de bal in één keer door. Qurbansoy is nu in balbezit. Qurbansoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 10:0

70e minuut.
Gut rent richting de bal. Gołąbek begaat een overtreding. Gut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łomczyk wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 11:0

77e minuut.
Hone is nu in balbezit. Hone passt de bal zonder na te denken. Ziel rent richting de bal. Olăroiu onderschept slim de pass. Olăroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Grzenkowski met een harde bal richting middenveld. Gut heeft problemen om de bal te vangen. Gut passt de bal zonder na te denken. Qurbansoy is nu in balbezit. Qurbansoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Łomczyk speelt de bal door. Soldek heeft problemen om de bal te vangen. Soldek met een sublieme pass. Qurbansoy is nu in balbezit. Qurbansoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrzanów - KommodoR 12:0

81e minuut.
Hone verovert de bal door een tackle van achteren. Hone probeert naar een medespeler te passen. Gut speelt de bal door. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu onderschept slim de pass. Qurbansoy is nu in balbezit. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grzenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Olăroiu is nu in balbezit. Kieszczyński rent richting de bal. Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu schiet op doel. Hubisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Qurbansoy is nu in balbezit. Qurbansoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrzanów 20%, KommodoR 80%.
FC Chrzanów - KommodoR 12:0