Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO AHEAD HAWKS LKS Niewiem 1992
69 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Artaza passt de bal met de wreef. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardier verovert de bal door een tackle van achteren. Artaza onderschept slim de pass. Artaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Paździor kan de bal niet met de borst controleren. Artaza is nu in balbezit. Artaza passt de bal zonder na te denken. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kropka geeft een lange en hoge pass. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza is nu in balbezit. Artaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Čvarak probeert naar een medespeler te passen. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Mantovani rent richting de bal. Mantovani schiet op doel. Aranowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 1:0

8e minuut.
Piechniczek met een sublieme pass. Rafalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalski passt de bal in één keer door. Gonatas rent richting de bal. Gonatas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bombardier heeft problemen om de bal te vangen. Artaza is nu in balbezit. Artaza passt de bal met de wreef. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Helbik kopt de bal weg. Artaza is nu in balbezit. Artaza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Aranowski met een sublieme pass. Artaza kopt de bal weg. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas verovert de bal door een tackle van achteren. Gonatas passt de bal in één keer door. Mantovani rent richting de bal. Mantovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 2:0

17e minuut.
Helbik geeft een hoge lob. Inworp. Gonatas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachtmann geeft de bal voor. Mantovani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Kropka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dasong rent richting de bal. Dasong geeft een lange en hoge pass. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. Paal! Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas passt de bal met de wreef. Pachtmann rent richting de bal. Pachtmann haalt uit met een fantastische trap. Aranowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pachtmann rent richting de bal. Pachtmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Helbik de bal. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza passt de bal met de wreef. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kropka kopt de bal weg. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza passt de bal zonder na te denken. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dasong rent richting de bal. Dasong passt de bal in één keer door. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Artaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 3:0

26e minuut.
Klungelig pakt Paździor de bal. Paździor passt de bal in één keer door. Zegar rent richting de bal. Mantovani verovert de bal door een tackle van achteren. Mantovani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 4:0

29e minuut.
Dasong passt de bal zonder na te denken. Artaza rent richting de bal. Artaza passt de bal met de wreef. Pachtmann is nu in balbezit. Pachtmann passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 5:0

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aranowski trapt de bal weg. Rafalski kopt de bal weg. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Aranowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Čvarak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kropka de bal. Kropka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mantovani de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Aranowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 6:0

37e minuut.
Artaza verovert de bal door een tackle van achteren. Mantovani rent richting de bal. Artaza is nu in balbezit. Artaza haalt uit met een fantastische trap. Aranowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 7:0

42e minuut.
Klungelig pakt Zegar de bal. Pachtmann met een sublieme pass. Artaza rent richting de bal. Artaza draait met de bal, schiet en ... Błasiak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 8:0

43e minuut.
Mirecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Paździor de bal. Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani verovert de bal door een tackle van achteren. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza rent richting de bal. Mantovani rent richting de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Helbik de bal. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Artaza is nu in balbezit. Artaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 15%, LKS Niewiem 1992 85%.
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Artaza de bal. Mantovani is nu in balbezit. Pachtmann rent richting de bal. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zegar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachtmann is nu in balbezit. Pachtmann geeft een lange en hoge pass. Aranowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. Aranowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 10:0

49e minuut.
Gonatas is nu in balbezit. Gonatas geeft een lange en hoge pass. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Artaza is nu in balbezit. Artaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 11:0

50e minuut.
Gonatas met de inworp. Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann geeft de bal voor. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Piechniczek probeert de bal aan de voet te houden. Dasong is nu in balbezit. Dasong passt de bal met de wreef. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Aranowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 12:0

55e minuut.
Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Helbik rent richting de bal. Mantovani verovert de bal door een tackle van achteren. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Artaza is nu in balbezit. Artaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 13:0

57e minuut.
Kropka kopt de bal weg. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachtmann is nu in balbezit. Mantovani rent richting de bal. Mantovani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 14:0

62e minuut.
Kropka kopt de bal weg. Artaza rent richting de bal. Artaza geeft een lange en hoge pass. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Artaza is nu in balbezit. Pachtmann is nu in balbezit. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dasong passt de bal zonder na te denken. Pachtmann is nu in balbezit. Pachtmann passt de bal met de wreef. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 15:0

67e minuut.
Aranowski met een harde bal richting middenveld. Paździor kopt de bal weg. Artaza met een sublieme pass. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Mantovani schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Městský komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dasong passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kropka de bal. Kropka probeert naar een medespeler te passen. Mantovani rent richting de bal. Mantovani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 16:0

73e minuut.
Kropka met een snelle inworp. Dasong is nu in balbezit. Dasong probeert naar een medespeler te passen. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani geeft een lange en hoge pass. Aranowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Helbik geeft de bal voor. Rafalski kopt de bal weg. Artaza rent richting de bal. Artaza passt de bal zonder na te denken. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 17:0

78e minuut.
Błasiak geeft een lange en hoge pass. Rafalski is nu in balbezit. Paździor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rafalski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rafalski kan niet meer verder spelen. Târşitu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Aranowski trapt de bal weg. Městský is nu in balbezit. Městský heeft problemen om de bal te vangen. Městský geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dasong kopt de bal weg. Artaza is nu in balbezit. Artaza passt de bal met de wreef. Mantovani rent richting de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek geeft een hoge lob. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Městský geeft de bal voor. Klungelig pakt Zegar de bal. Artaza is nu in balbezit. Artaza schiet op doel. Aranowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 11%, LKS Niewiem 1992 89%.
GO AHEAD HAWKS - LKS Niewiem 1992 17:0