Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski Wiking Opole
History Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 16.8
very good Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mrdaković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adriano de bal. Adriano geeft een hoge lob. Gović rent richting de bal. Gović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 1:0

6e minuut.
Mrdaković passt de bal zonder na te denken. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano passt de bal zonder na te denken. Gović rent richting de bal. Gović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Almerares heeft problemen om de bal te vangen. Gović is nu in balbezit. Gović passt de bal met de wreef. Almerares is nu in balbezit. Almerares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wujec bokst de bal weg.

9e minuut.
Marulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Marulanda met een sublieme pass. Gović is nu in balbezit. Gović schiet op doel. Wujec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 2:0

11e minuut.
Motyliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Wielgusiak de bal. Adriano is nu in balbezit. Adriano geeft een hoge lob. Almerares kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mrdaković is nu in balbezit. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković geeft de bal voor. Gović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 3:0

14e minuut.
Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda geeft de bal voor. Klungelig pakt Butor de bal. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 4:0

16e minuut.
Inworp. Zahko met een snelle inworp. Marulanda geeft de bal voor. Almerares maakt een snoekduik en kopt de bal. Wujec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 5:0

17e minuut.
Rybus heeft problemen om de bal te vangen. Adriano met een sublieme pass. Mrdaković probeert naar een medespeler te passen. Gović is nu in balbezit. Gović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Wujec trapt de bal weg van het doel. Mrdaković kopt de bal weg. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 6:0

20e minuut.
Linka met een sublieme pass. Staniewski heeft problemen om de bal te vangen. Almerares onderschept slim de pass. Gović is nu in balbezit. Gović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Matyasik rent richting de bal. Mrdaković rent richting de bal. Mrdaković passt de bal met de wreef. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel. Wujec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 7:0

29e minuut.
Motyliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Rempała de bal. Mrdaković speelt de bal door. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 8:0

33e minuut.
Almerares is nu in balbezit. Almerares passt de bal met de wreef. Gović rent richting de bal. Gović haalt uit met een fantastische trap. Wujec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 9:0

37e minuut.
Klungelig pakt Rempała de bal. Mrdaković is nu in balbezit. Mrdaković passt de bal met de wreef. Gović rent richting de bal. Gović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Almerares is nu in balbezit. Almerares passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gović de bal. Gović haalt uit met een fantastische trap. Wujec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 10:0

39e minuut.
Rybus heeft problemen om de bal te vangen. Rybus speelt de bal door. Adriano rent richting de bal. Adriano geeft de bal voor. Gović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wujec probeert naar een medespeler te passen. Birse kopt de bal weg. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopolski 12%, Wiking Opole 88%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 11:0

47e minuut.
Mrdaković kopt de bal weg. Adriano rent richting de bal. Adriano geeft een lange en hoge pass. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 12:0

49e minuut.
Adriano met een sublieme pass. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor geeft een hoge lob. Adriano kopt de bal weg. Mrdaković geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 13:0

53e minuut.
Klungelig pakt Birse de bal. Birse speelt de bal door. Adriano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gović de bal. Gović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Birse probeert naar een medespeler te passen. Adriano rent richting de bal. Adriano probeert naar een medespeler te passen. Gović is nu in balbezit. Gović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Czerembor is nu in balbezit. Gović verovert de bal door een tackle van achteren. Gović geeft een lange en hoge pass. Almerares rent richting de bal. Almerares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 14:0

55e minuut.
Staniewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Linka de bal. Gović is nu in balbezit. Gović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Marulanda kopt de bal weg. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović geeft de bal voor. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 15:0

59e minuut.
Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković rent richting de bal. Mrdaković passt de bal zonder na te denken. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares haalt uit met een fantastische trap. Wujec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Belnikolovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Motyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gović rent richting de bal. Gović draait met de bal, schiet en ... Wujec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 16:0

64e minuut.
Birse probeert naar een medespeler te passen. Adriano heeft problemen om de bal te vangen. Adriano passt de bal in één keer door. Gović is nu in balbezit. Gović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 17:0

68e minuut.
Birse verovert de bal door een tackle van achteren. Birse geeft de bal voor. Daar is Almerares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almerares haalt uit met een fantastische trap. Butor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Birse geeft een lange en hoge pass. Almerares rent richting de bal. Almerares geeft de bal voor. Mrdaković springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Birse heeft problemen om de bal te vangen. Birse geeft de bal voor. Mrdaković probeert de bal aan de voet te houden. Almerares is nu in balbezit. Mrdaković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zahko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marulanda rent richting de bal. Marulanda geeft een lange en hoge pass. Almerares krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 18:0

79e minuut.
Wielgusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgusiak geeft de bal voor. Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović verovert de bal door een tackle van achteren. Gović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Marulanda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adriano de bal. Adriano geeft een lange en hoge pass. Gović is nu in balbezit. Gović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mrdaković controleert de bal met de borst. Mrdaković met een sublieme pass. Daar is Almerares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almerares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 19:0

87e minuut.
Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković passt de bal zonder na te denken. Daar is Almerares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almerares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 20:0

89e minuut.
Zahko passt de bal zonder na te denken. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković passt de bal in één keer door. Gović rent richting de bal. Gović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopolski 21%, Wiking Opole 79%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopolski - Wiking Opole 21:0