Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:39
  • Bekerwedstrijd: Qualification
  • Stadion: tasc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
tasc Sweat FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Meads geeft een lange en hoge pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal met de wreef. Cargill is nu in balbezit. Cargill draait met de bal, schiet en ... Ah Van kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Lucas speelt de bal door. Cargill is nu in balbezit. Cargill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Sweat FC 1:0

19e minuut.
Mair kopt de bal weg. Bunce rent richting de bal. Bunce geeft een hoge lob. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Paston geeft de bal voor. Lucas is nu in balbezit. Lucas speelt de bal door. Cargill is nu in balbezit. Cargill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 46%, Sweat FC 54%.
tasc - Sweat FC 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smithe probeert naar een medespeler te passen. Cargill is nu in balbezit. Cargill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Smithe passt de bal met de wreef. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill is nu in balbezit. Cargill haalt uit met een fantastische trap. Ah Van werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Sweat FC 2:0

65e minuut.
Paston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards is nu in balbezit. Mair legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Edwards is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Edwards legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Sweat FC 3:0

78e minuut.
Mair kopt de bal weg. Atkins probeert de bal aan de voet te houden. Mair rent richting de bal. Mair schiet op doel. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Sweat FC 3:1

88e minuut.
Campfens rent richting de bal. Smithe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campfens. Smithe roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Smithe kan niet meer verder spelen. Wilson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 53%, Sweat FC 47%.
tasc - Sweat FC 3:1