Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belconnen FC Cabo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Chipperfield is nu in balbezit. Hume tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chipperfield is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chipperfield zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rech is nu in balbezit. Lazaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belconnen FC - Cabo 1:0

4e minuut.
Popovic rent richting de bal. Trappe verovert de bal door een tackle van achteren. Trappe passt de bal zonder na te denken. Hume rent richting de bal. Hume haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stefanutto trapt de bal weg. Mairou is nu in balbezit. Slager maakt een afschuwelijke overtreding. Slager is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Atkinson is nu in balbezit. Mairou onderschept slim de pass. Mairou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Francis de bal. Francis geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Rech heeft problemen om de bal te vangen. Lazaridis is nu in balbezit. Lazaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belconnen FC - Cabo 2:0

15e minuut.
Hume probeert naar een medespeler te passen. Lazaridis is nu in balbezit. Mairou is nu in balbezit. Mairou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belconnen FC - Cabo 3:0

22e minuut.
Bridge kan de bal niet met de borst controleren. Hume is nu in balbezit. Bridge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hume raakt geblesseerd tijdens het duel. Trappe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Francis onderschept slim de pass. Mairou is nu in balbezit. Atkinson is nu in balbezit. Mairou onderschept slim de pass. Mairou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belconnen FC 60%, Cabo 40%.
Belconnen FC - Cabo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belconnen FC 55%, Cabo 45%.
Belconnen FC - Cabo 3:0