Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redfatcat F.C Arges
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Arsenie de bal. Panaite rent richting de bal. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - F.C Arges 1:0

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Tănase de bal onder controle te krijgen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru begaat een overtreding. Virtejaru krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Minea verovert de bal door een tackle van achteren. Minea probeert naar een medespeler te passen. Ursache is nu in balbezit. Ursache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
State trapt de bal weg van het doel. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie speelt de bal door. Panaite is nu in balbezit. Panaite draait met de bal, schiet en ... Corbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vargalui is nu in balbezit. Vargalui passt de bal met de wreef. Oltenescu met een sublieme pass. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache haalt uit met een fantastische trap. Dediu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuzuban geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minea bereikt de bal nog maar net als eerste. Minea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
redfatcat - F.C Arges 1:1

26e minuut.
Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie speelt de bal door. Panaite is nu in balbezit. Panaite haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ionică de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vargalui zal de hoekschop nemen. Pleavă kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - F.C Arges 2:1

32e minuut.
Gurău is nu in balbezit. Minea verovert de bal door een tackle van achteren. Minea met een sublieme pass. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Spiridon kan de bal niet met de borst controleren. Spiridon geeft een hoge lob. Archip heeft problemen om de bal te vangen. Ursache is nu in balbezit. Ursache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ionică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vargalui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Archip is nu in balbezit. Archip geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuzuban met een snelle inworp. Minea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dediu trapt de bal weg. Vargalui controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oltenescu. Oltenescu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dediu trapt de bal weg van het doel. Arsenie rent richting de bal. Arsenie passt de bal in één keer door. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 49%, F.C Arges 51%.
redfatcat - F.C Arges 2:1

46e minuut.
Ionică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vargalui met een snelle inworp. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Vargalui onderschept slim de pass. Vargalui speelt de bal door. Panaite is nu in balbezit. Panaite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - F.C Arges 3:1

53e minuut.
Ionele geeft een hoge lob. Inworp. Băboiescu met een snelle inworp. Vargalui rent richting de bal. Vargalui geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Minea geeft een hoge lob. State is nu in balbezit. Ursache onderschept slim de pass. Ursache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - F.C Arges 3:2

76e minuut.
Spiridon geeft een lange en hoge pass. Băboiescu speelt de bal door. Oltenescu speelt de bal door. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
redfatcat - F.C Arges 3:3

83e minuut.
Gurău geeft de bal voor. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănase is nu in balbezit. Arsenie onderschept slim de pass. Arsenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - F.C Arges 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 53%, F.C Arges 47%.
redfatcat - F.C Arges 4:3