Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yaranzo Atletic Mihailesti
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu met een sublieme pass. Schwininger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwininger draait met de bal, schiet en ... Tilincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - Atletic Mihailesti 1:0

5e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Schwininger verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu rent richting de bal. Schwininger onderschept slim de pass. Schwininger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Raţ rent richting de bal. Raţ met een sublieme pass. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Schwininger is nu in balbezit. Schwininger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - Atletic Mihailesti 2:0

33e minuut.
Perkampus rent richting de bal. Perkampus draait met de bal, schiet en ... Truie heeft problemen om de bal te vangen. Perkampus bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkampus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - Atletic Mihailesti 3:0

37e minuut.
Kolbeinsson is nu in balbezit. Kolbeinsson probeert naar een medespeler te passen. Mihăilescu rent richting de bal. Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu geeft een lange en hoge pass. Lovin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 33%, Atletic Mihailesti 67%.
Yaranzo - Atletic Mihailesti 3:0

51e minuut.
Madincea is nu in balbezit. Madincea probeert naar een medespeler te passen. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - Atletic Mihailesti 3:1

53e minuut.
Boryczka geeft een hoge lob. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Balaci geeft de bal voor. Munteanu kan de bal niet met de borst controleren. Munteanu speelt de bal door. Klungelig pakt Perkampus de bal. Perkampus haalt uit met een fantastische trap. Lovin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kalitvintsev rent richting de bal. Kalitvintsev met een sublieme pass. Munteanu rent richting de bal. Munteanu geeft een hoge lob. Schwininger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vişoianu passt de bal met de wreef. Perkampus is nu in balbezit. Schwininger rent richting de bal. Perkampus rent richting de bal. Perkampus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Balaci probeert naar een medespeler te passen. Schwininger is nu in balbezit. Perkampus rent richting de bal. Schwininger is nu in balbezit. Schwininger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - Atletic Mihailesti 4:1

83e minuut.
Balaci passt de bal met de wreef. Perkampus is nu in balbezit. Met opzet legt Raţ zijn tegenspeler op de grond. Raţ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 33%, Atletic Mihailesti 67%.
Yaranzo - Atletic Mihailesti 4:1