Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trompetele FC Trapezului
schema 1 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 26.8
zwak Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Bucătaru probeert naar een medespeler te passen. Trică probeert naar een medespeler te passen. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru onderschept slim de pass. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC Trapezului 0:1

6e minuut.
Dragoş met een snelle inworp. Filip rent richting de bal. Filip passt de bal in één keer door. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Bucătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filip probeert naar een medespeler te passen. Buzea heeft problemen om de bal te vangen. Buzea draait met de bal, schiet en ... Bucătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Macavei verovert de bal door een tackle van achteren. Sofian rent richting de bal. Sofian passt de bal met de wreef. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Filip geeft de bal voor. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea draait met de bal, schiet en ... Bucătaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trompetele - FC Trapezului 1:1

37e minuut.
Nistorescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grozavu komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip geeft een lange en hoge pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC Trapezului 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 24%, FC Trapezului 76%.
Trompetele - FC Trapezului 2:1

47e minuut.
Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Filip probeert naar een medespeler te passen. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragoş met de inworp. Filip met een sublieme pass. Klungelig pakt Gheţea de bal. Gheţea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Grozavu geeft een lange en hoge pass. Trică rent richting de bal. Trică speelt de bal door. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mihuţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mihuţ geeft een hoge lob. Udişteanu rent richting de bal. Met opzet legt Popovici zijn tegenspeler op de grond. Popovici krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Grozavu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Toderaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaş met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei speelt de bal door. Dragoş probeert naar een medespeler te passen. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC Trapezului 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 32%, FC Trapezului 68%.
Trompetele - FC Trapezului 3:1