Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Arad FC viitorul
3-4-3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Albertocchi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis passt de bal zonder na te denken. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Rea is nu in balbezit. Postoacă rent richting de bal. Rea onderschept slim de pass. Rea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 1:0

8e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa passt de bal in één keer door. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 2:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Postoacă met een snelle inworp. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 3:0

17e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto passt de bal in één keer door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ellis met een sublieme pass. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski passt de bal in één keer door. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 4:0

26e minuut.
Ellis probeert naar een medespeler te passen. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blerincă. Blerincă krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Postoacă met een sublieme pass. Cigány rent richting de bal. Cigány geeft een lange en hoge pass. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Blerincă trapt de bal weg. Siu Ki kopt de bal weg. Rea heeft problemen om de bal te vangen. Rea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 5:0

34e minuut.
Blerincă geeft een hoge lob. Inworp. Ellis met een snelle inworp. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski geeft een hoge lob. Rea kopt de bal weg. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Topan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prieto de bal. Prieto met een sublieme pass. Chiţa rent richting de bal. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Dzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzikowski passt de bal in één keer door. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 6:0

41e minuut.
Rozan speelt de bal door. Daar is Beţivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Preoteasa de bal onder controle te krijgen. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Rea schiet op doel. Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Dzikowski kopt de bal weg. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi schiet op doel. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 26%, FC viitorul 74%.
United Arad - FC viitorul 6:0

48e minuut.
Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto onderschept slim de pass. Prieto passt de bal met de wreef. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 7:0

52e minuut.
Niculaie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Postoacă de bal. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi schiet op doel. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 8:0

55e minuut.
Rădoi rent richting de bal. Dzikowski onderschept slim de pass. Dzikowski probeert naar een medespeler te passen. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gaţu geeft de bal voor. Dzikowski heeft problemen om de bal te vangen. Dzikowski passt de bal zonder na te denken. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Blerincă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Câţanu trapt de bal weg. Ellis is nu in balbezit. Ellis speelt de bal door. Klungelig pakt Albertocchi de bal. Albertocchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Niculaie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski met een sublieme pass. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 9:0

67e minuut.
Rea rent richting de bal. Postoacă rent richting de bal. Rea verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Dzikowski kopt de bal weg. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 10:0

70e minuut.
Rea rent richting de bal. Postoacă onderschept slim de pass. Albertocchi onderschept slim de pass. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Kuo chuan komt het veld opgelopen. Jee-Son komt het veld opgelopen. Balaci komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Siu Ki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balaci rent richting de bal. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuo chuan de bal. Kuo chuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 11:0

80e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis passt de bal zonder na te denken. Kuo chuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuo chuan schiet op doel. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 12:0

87e minuut.
Cigány geeft een lange en hoge pass. Kuo chuan kopt de bal weg. Daar is Blerincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC viitorul 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 23%, FC viitorul 77%.
United Arad - FC viitorul 13:0