Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter M-Ciuc Sierra Nevada
xander1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 18.5
outstanding Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ploeşteanu passt de bal zonder na te denken. Inworp. Davidi met een snelle inworp. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Daar is Davidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidi probeert naar een medespeler te passen. Kluge rent richting de bal. Klungelig pakt Gilewski de bal. Gilewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas passt de bal met de wreef. Pătra rent richting de bal. Pătra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kluge passt de bal zonder na te denken. Atanasiu rent richting de bal. Pătra onderschept slim de pass. Pătra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 1:0

21e minuut.
Daar is Davidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidi passt de bal in één keer door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Tâlvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 2:0

21e minuut.
Mihliuc speelt de bal door. Diaconu is nu in balbezit. Gilewski onderschept slim de pass. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Tâlvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pătra is nu in balbezit. Pătra haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Mihliuc de bal. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bradu rent richting de bal. Gilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewski speelt de bal door. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra schiet op doel. Tâlvan bokst de bal weg.

32e minuut.
Kuconis probeert naar een medespeler te passen. Davidi kopt de bal weg. Gilewski rent richting de bal. Gilewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 3:0

37e minuut.
Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc speelt de bal door. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra haalt uit met een fantastische trap. Tâlvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tâlvan met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gilewski de bal. Diaconu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diaconu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Gilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filip is nu in balbezit. Filip passt de bal in één keer door. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kluge verovert de bal door een tackle van achteren. Pătra is nu in balbezit. Filip begaat een overtreding. Filip krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 29%, Sierra Nevada 71%.
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 3:0

48e minuut.
Pătra verovert de bal door een tackle van achteren. Pătra geeft een hoge lob. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski schiet op doel. Tâlvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

49e minuut.
Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kluge de bal. Mihliuc rent richting de bal. Kluge onderschept slim de pass. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Diaconu geeft een lange en hoge pass. Czymech kopt de bal weg. Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ... Tâlvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 4:0

57e minuut.
Kluge heeft problemen om de bal te vangen. Pătra is nu in balbezit. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 5:0

58e minuut.
Gilewski rent richting de bal. Miron is nu in balbezit. Gilewski onderschept slim de pass. Pătra rent richting de bal. Pătra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bradu met een sublieme pass. Inworp. Davidi met de inworp. Klungelig pakt Gilewski de bal. Gilewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 6:0

62e minuut.
Czymech speelt de bal door. Pătra is nu in balbezit. Pătra passt de bal met de wreef. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Tâlvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Klungelig pakt Davidi de bal. Davidi passt de bal met de wreef. Pătra rent richting de bal. Pătra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Corpodean de bal onder controle te krijgen. Tâlvan bokst de bal weg. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 7:0

67e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Atanasiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pătra. Pătra krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Czymech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluge is nu in balbezit. Kluge geeft de bal voor. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Corpodean trapt de bal weg. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi met een sublieme pass. Pătra is nu in balbezit. Pătra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Davidi is nu in balbezit. Davidi passt de bal zonder na te denken. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tâlvan trapt de bal weg. Davidi kopt de bal weg. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Gilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pătra is nu in balbezit. Miron speelt de bal door. Pătra is nu in balbezit. Pătra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 8:0

80e minuut.
Sârbu speelt de bal door. Atanasiu rent richting de bal. Kluge verovert de bal door een tackle van achteren. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 10%, Sierra Nevada 90%.
Inter M-Ciuc - Sierra Nevada 8:0