Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORTICI Real Botosani
CODRUT4 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.6
incredible Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Petrzak is nu in balbezit. Petrzak passt de bal met de wreef. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 1:0

4e minuut.
Şükürsoy probeert naar een medespeler te passen. Petrzak rent richting de bal. Petrzak passt de bal zonder na te denken. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 2:0

8e minuut.
Mitrea passt de bal zonder na te denken. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Paal! Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 3:0

13e minuut.
Şükürsoy geeft een lange en hoge pass. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea passt de bal met de wreef. Petrzak rent richting de bal. Petrzak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 4:0

14e minuut.
Bucurică is nu in balbezit. Şükürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürsoy geeft de bal voor. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu schiet op doel. Demirian bokst de bal weg.

19e minuut.
Şükürsoy is nu in balbezit. Şükürsoy geeft de bal voor. Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Drăguloiu heeft problemen om de bal te vangen. Petrzak met een sublieme pass. Mureşan rent richting de bal. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 5:0

32e minuut.
Şükürsoy probeert naar een medespeler te passen. Setrakyan rent richting de bal. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap. Demirian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 6:0

33e minuut.
Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Setrakyan rent richting de bal. Setrakyan passt de bal met de wreef. Petrzak is nu in balbezit. Petrzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 7:0

36e minuut.
Mâlcu is nu in balbezit. Drăguloiu is nu in balbezit. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak haalt uit met een fantastische trap. Demirian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 8:0

40e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Şükürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürsoy speelt de bal door. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Demirian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Setrakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Setrakyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nasolu de bal. Petrzak is nu in balbezit. Petrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mureşan de bal. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORTICI 34%, Real Botosani 66%.
MORTICI - Real Botosani 9:0

46e minuut.
Petrzak rent richting de bal. Mâlcu is nu in balbezit. Petrzak is nu in balbezit. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Petrzak rent richting de bal. Mâlcu rent richting de bal. Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Puchici heeft problemen om de bal te vangen. Şükürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürsoy passt de bal in één keer door. Petrzak is nu in balbezit. Petrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Şükürsoy onderschept slim de pass. Şükürsoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mâlcu de bal. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 10:0

54e minuut.
Setrakyan geeft een hoge lob. Mâlcu kopt de bal weg. Petrzak is nu in balbezit. Petrzak schiet op doel. Demirian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 11:0

56e minuut.
Setrakyan probeert naar een medespeler te passen. Mitrea rent richting de bal. Mitrea passt de bal met de wreef. Petrzak is nu in balbezit. Petrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 12:0

57e minuut.
Mitrea passt de bal in één keer door. Setrakyan geeft een hoge lob. Petrzak is nu in balbezit. Petrzak draait met de bal, schiet en ... Demirian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

60e minuut.
Drăguloiu geeft een hoge lob. Setrakyan geeft een hoge lob. Mureşan probeert de bal met de borst te controleren. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Şükürsoy rent richting de bal. Şükürsoy passt de bal in één keer door. Petrzak is nu in balbezit. Petrzak haalt uit met een fantastische trap. Demirian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 13:0

63e minuut.
Setrakyan geeft de bal voor. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal met de wreef. Petrzak heeft problemen om de bal te vangen. Petrzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Setrakyan onderschept slim de pass. Setrakyan speelt de bal door. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nasolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mitrea passt de bal met de wreef. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak haalt uit met een fantastische trap. Demirian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Nasolu geeft de bal voor. Merişor geeft de bal voor. Mâlcu kopt de bal weg. Daar is Petrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 14:0

72e minuut.
Klungelig pakt Turtă de bal. Şükürsoy rent richting de bal. Şükürsoy passt de bal zonder na te denken. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 15:0

74e minuut.
Mâlcu schiet op doel. Mureşan probeert de bal aan de voet te houden. Petrzak rent richting de bal. Petrzak schiet op doel. Demirian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 16:0

76e minuut.
Hâncu met een sublieme pass. Inworp. Cordeanu met een snelle inworp. Setrakyan geeft een lange en hoge pass. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Demirian bokst de bal weg. Petrzak rent richting de bal. Petrzak draait met de bal, schiet en ... Demirian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrzak rent richting de bal. Petrzak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu geeft de bal voor. Petrzak kopt de bal weg. Petrzak rent richting de bal. Petrzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Turtă rent richting de bal. Setrakyan onderschept slim de pass. Setrakyan geeft de bal voor. Petrzak maakt een snoekduik en kopt de bal. Demirian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORTICI - Real Botosani 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORTICI 16%, Real Botosani 84%.
MORTICI - Real Botosani 17:0