Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacificatorii As Avantul Bobda
florin Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Donek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart speelt de bal door. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń schiet op doel. Oman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 1:0

8e minuut.
Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń speelt de bal door. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cieleń is nu in balbezit. Sucală rent richting de bal. Cieleń onderschept slim de pass. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Canonici met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Şeicaru de bal onder controle te krijgen. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń schiet op doel. Oman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 2:0

15e minuut.
Oman met een harde bal richting middenveld. Canonici kopt de bal weg. Cocei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Canonici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bul probeert naar een medespeler te passen. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń geeft de bal voor. Mihart krijgt zijn hoofd ertegen. Oman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Bul bereikt de bal nog maar net als eerste. Bul geeft een lange en hoge pass. Cieleń is nu in balbezit. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 3:0

21e minuut.
Trębicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dodrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isar is nu in balbezit. Isar haalt uit met een fantastische trap. Lorenzotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Trębicki rent richting de bal. Trębicki geeft een hoge lob. Mihart kopt de bal weg. Cieleń is nu in balbezit. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Canonici met een sublieme pass. Cieleń rent richting de bal. Şeicaru is nu in balbezit. Cieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Cieleń haalt uit met een fantastische trap. Oman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń haalt uit met een fantastische trap. Oman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Jęczeń geeft een lange en hoge pass. Şeicaru probeert de bal met de borst te controleren. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 4:0

27e minuut.
Sucală onderschept slim de pass. Sucală met een sublieme pass. Olivian is nu in balbezit. Cieleń rent richting de bal. Cieleń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Oman met een harde bal richting middenveld. Donek kopt de bal weg. Cieleń is nu in balbezit. Cieleń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Donek speelt de bal door. Mihart rent richting de bal. Mihart passt de bal met de wreef. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canonici met de inworp. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şeicaru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 16%, As Avantul Bobda 84%.
Pacificatorii - As Avantul Bobda 5:0

47e minuut.
Cieleń is nu in balbezit. Cieleń passt de bal in één keer door. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 6:0

50e minuut.
Olivian geeft een lange en hoge pass. Trębicki rent richting de bal. Trębicki geeft een hoge lob. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 7:0

52e minuut.
Jęczeń kopt de bal weg. Mihart kan de bal niet met de borst controleren. Mihart passt de bal met de wreef. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bul rent richting de bal. Bul passt de bal in één keer door. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń schiet op doel. Şeicaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 8:0

57e minuut.
Bul speelt de bal door. Mihart rent richting de bal. Mihart geeft een hoge lob. Cieleń is nu in balbezit. Cieleń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Trębicki met een snelle inworp. Canonici geeft een lange en hoge pass. Cieleń is nu in balbezit. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 9:0

63e minuut.
Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń geeft een hoge lob. Şeicaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieleń is nu in balbezit. Cieleń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vasile met een harde bal richting middenveld. Bul kopt de bal weg. Cieleń rent richting de bal. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Donek probeert naar een medespeler te passen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart passt de bal in één keer door. Cieleń rent richting de bal. Cieleń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 10:0

70e minuut.
Şeicaru trapt de bal weg van het doel. Donek kopt de bal weg. Daar is Cieleń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihart rent richting de bal. Mihart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mihart is nu in balbezit. Cieleń rent richting de bal. Cieleń passt de bal zonder na te denken. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 11:0

73e minuut.
Doeltrap. Oman trapt de bal weg. Canonici kopt de bal weg. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Oman trapt de bal weg van het doel. Donek kopt de bal weg. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 12:0

82e minuut.
Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal in één keer door. Cieleń is nu in balbezit. Cieleń schiet op doel. Oman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 13:0

84e minuut.
Calamela met de inworp. Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - As Avantul Bobda 14:0

85e minuut.
Canonici geeft een lange en hoge pass. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jęczeń probeert naar een medespeler te passen. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Klungelig pakt Olivian de bal. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici geeft een hoge lob. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 16%, As Avantul Bobda 84%.
Pacificatorii - As Avantul Bobda 14:0