Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS BAIA MARE F.C GEORGE CLUB SOCCER
1 10 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 14.8
excellent Schieten poor
excellent Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Kerkez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkez speelt de bal door. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Džegić rent richting de bal. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Džegić is nu in balbezit. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 1:0

10e minuut.
Csobánki verovert de bal door een tackle van achteren. Csobánki geeft de bal voor. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 2:0

14e minuut.
Domnişoru onderschept slim de pass. Domnişoru passt de bal met de wreef. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 3:0

15e minuut.
Udişteanu geeft de bal voor. Nykiś kopt de bal weg. Kerkez is nu in balbezit. Kerkez geeft een hoge lob. Džegić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki geeft de bal voor. Džegić kopt de bal weg. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Kerkez de bal. Kerkez speelt de bal door. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Džegić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 4:0

22e minuut.
Croitoru is nu in balbezit. Croitoru passt de bal zonder na te denken. Grădean probeert de bal aan de voet te houden. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Džegić is nu in balbezit. Džegić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 5:0

27e minuut.
Cãrbunaru geeft een hoge lob. Daar is Gruia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkez speelt de bal door. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 6:0

29e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Domnişoru met een sublieme pass. Klungelig pakt Džegić de bal. Džegić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Kerkez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkez passt de bal in één keer door. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Iacomi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tătaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Domnişoru kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 7:0

33e minuut.
Džegić onderschept slim de pass. Džegić met een sublieme pass. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Kerkez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică geeft een hoge lob. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Džegić springt en kopt de bal. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 8:0

37e minuut.
Csobánki speelt de bal door. Tătaru rent richting de bal. Tătaru passt de bal met de wreef. Džegić heeft problemen om de bal te vangen. Džegić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu geeft de bal voor. Inworp. Kerkez met een snelle inworp. Tătaru rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kerkez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Džegić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Udişteanu trapt de bal weg. Klungelig pakt Cocei de bal. Domnişoru speelt de bal door. Daar is Džegić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Udişteanu trapt de bal weg. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru speelt de bal door. Daar is Džegić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Džegić heeft problemen om de bal te vangen. Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Džegić rent richting de bal. Džegić draait met de bal, schiet en ... Schipor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS BAIA MARE 14%, F.C GEORGE CLUB SOCCER 86%.
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 9:0

47e minuut.
Iacomi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nykiś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerkez is nu in balbezit. Kerkez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Džegić is nu in balbezit. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 10:0

49e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Domnişoru onderschept slim de pass. Domnişoru passt de bal met de wreef. Džegić rent richting de bal. Džegić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 11:0

51e minuut.
Dică probeert naar een medespeler te passen. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Džegić is nu in balbezit. Džegić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 12:0

54e minuut.
Kerkez met de inworp. Tătaru rent richting de bal. Tătaru geeft de bal voor. Džegić is nu in balbezit. Džegić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 13:0

57e minuut.
Csobánki probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Džegić de bal onder controle te krijgen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Schipor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 14:0

62e minuut.
Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru passt de bal met de wreef. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić schiet op doel. Schipor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 15:0

64e minuut.
Ardeleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică met een sublieme pass. Džegić rent richting de bal. Džegić haalt uit met een fantastische trap. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Vadim passt de bal met de wreef. Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Džegić is nu in balbezit. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 16:0

78e minuut.
Dică passt de bal in één keer door. Csobánki heeft problemen om de bal te vangen. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki verovert de bal door een tackle van achteren. Csobánki geeft de bal voor. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Schipor niet meer kan verder spelen. Tilea komt het veld opgelopen. Tilea trapt de bal weg van het doel. Csobánki kopt de bal weg. Džegić rent richting de bal. Džegić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Csobánki met een snelle inworp. Bărzoi is nu in balbezit. Džegić verovert de bal door een tackle van achteren. Džegić draait met de bal, schiet en ... Tilea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 17:0

83e minuut.
Udişteanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardeleanu de bal. Domnişoru speelt de bal door. Džegić kan de bal niet met de borst controleren. Džegić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tătaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Kerkez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkez probeert naar een medespeler te passen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Džegić passt de bal zonder na te denken. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru passt de bal zonder na te denken. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Džegić is nu in balbezit. Džegić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS BAIA MARE 10%, F.C GEORGE CLUB SOCCER 90%.
JUVENTUS BAIA MARE - F.C GEORGE CLUB SOCCER 18:0