Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 lazzio
Chelsea Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Valerie kopt de bal weg. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto passt de bal met de wreef. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Peneş bokst de bal weg.

4e minuut.
Cârstoiu passt de bal in één keer door. Del Curto rent richting de bal. Del Curto met een sublieme pass. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 1:0

6e minuut.
Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski passt de bal zonder na te denken. Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Palamiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Palamiotis geeft de bal voor. Decebal kan de bal niet met de borst controleren. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 2:0

12e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan speelt de bal door. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 3:0

15e minuut.
Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gogoncea. Gogoncea krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft een hoge lob. Valerie probeert de bal aan de voet te houden. Alageyik krijgt zijn hoofd ertegen. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 4:0

20e minuut.
Valerie probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Łukawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Mărgăritescu de bal onder controle te krijgen. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mărgăritescu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Micu onderschept slim de pass. Del Curto verovert de bal door een tackle van achteren. Del Curto passt de bal met de wreef. Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Paal! Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft de bal voor. Alageyik maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 5:0

25e minuut.
Decebal kopt de bal weg. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea passt de bal met de wreef. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 6:0

30e minuut.
Łukawski heeft problemen om de bal te vangen. Łukawski speelt de bal door. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea draait met de bal, schiet en ... Alageyik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Łukawski rent richting de bal. Łukawski geeft een hoge lob. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel. Decebal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 7:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft een hoge lob. Alageyik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bendea heeft problemen om de bal te vangen. Łukawski rent richting de bal. Łukawski geeft de bal voor. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 8:0

45e minuut.
Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer onderschept slim de pass. Fischer passt de bal met de wreef. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 18%, lazzio 82%.
CHELSEA_1905 - lazzio 8:0

46e minuut.
Castor komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bendea kopt de bal weg. Del Curto probeert naar een medespeler te passen. Łukawski rent richting de bal. Łukawski geeft een hoge lob. Alageyik springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Solt rent richting de bal. Solt geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Peneş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łukawski kopt de bal weg. Solt is nu in balbezit. Solt geeft een lange en hoge pass. Alageyik springt en kopt de bal. Paal! Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Łukawski rent richting de bal. Łukawski passt de bal in één keer door. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Łukawski kopt de bal weg. Klungelig pakt Solt de bal. Solt passt de bal zonder na te denken. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Muscă passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bejan met een snelle inworp. Fischer rent richting de bal. Fischer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Solt de bal. Micu rent richting de bal. Del Curto onderschept slim de pass. Del Curto geeft een lange en hoge pass. Alageyik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Solt rent richting de bal. Solt schiet op doel. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu geeft een lange en hoge pass. Mărgăritescu kopt de bal weg. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski geeft een hoge lob. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Duru kopt de bal weg. Fischer geeft een hoge lob. Solt kopt de bal weg. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fischer geeft een lange en hoge pass. Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Peneş trapt de bal weg van het doel. Fischer kopt de bal weg. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 9:0

81e minuut.
Fischer geeft een hoge lob. Solt krijgt zijn hoofd ertegen. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Alageyik de bal. Fischer is nu in balbezit. Fischer passt de bal met de wreef. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Crăcan geeft de bal voor. Del Curto rent richting de bal. Del Curto passt de bal zonder na te denken. Daar is Alageyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Alageyik geeft een lange en hoge pass. Łukawski rent richting de bal. Łukawski geeft de bal voor. Solt krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 10:0

88e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Łukawski rent richting de bal. Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solt de bal. Solt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 11:0

90e minuut.
Solt rent richting de bal. Solt passt de bal met de wreef. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - lazzio 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 16%, lazzio 84%.
CHELSEA_1905 - lazzio 12:0