Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:39
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 20372
Magnifica Steaua CSM Suceava
532-433 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten unsatisfactory
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Edelman rent richting de bal. Edelman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burian rent richting de bal. Burian geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Burian rent richting de bal. Burian passt de bal in één keer door. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Burian passt de bal in één keer door. Panait is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burian. Burian krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Faltynek verovert de bal door een tackle van achteren. Faltynek passt de bal met de wreef. Burian heeft problemen om de bal te vangen. Faltynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltynek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - CSM Suceava 1:0

15e minuut.
Reynolds speelt de bal door. Burian rent richting de bal. Burian passt de bal in één keer door. Faltynek is nu in balbezit. Faltynek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purăveţ met een harde bal richting middenveld. Reynolds kopt de bal weg. Faltynek is nu in balbezit. Faltynek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Noormaa onderschept slim de pass. Noormaa geeft de bal voor. Faltynek is nu in balbezit. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Faltynek rent richting de bal. Faltynek geeft een hoge lob. Panait probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edelman is nu in balbezit. Edelman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mureşanu kopt de bal weg. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Panait heeft problemen om de bal te vangen. Edelman rent richting de bal. Edelman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynolds met een snelle inworp. Sucigan rent richting de bal. Faltynek onderschept slim de pass. Faltynek geeft de bal voor. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panait met de inworp. Kriš speelt de bal door. Edelman is nu in balbezit. Edelman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Burian verovert de bal door een tackle van achteren. Burian passt de bal zonder na te denken. Faltynek is nu in balbezit. Faltynek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purăveţ trapt de bal weg. Reynolds kopt de bal weg. Faltynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltynek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - CSM Suceava 2:0

43e minuut.
Reynolds met een snelle inworp. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan probeert naar een medespeler te passen. Edelman is nu in balbezit. Edelman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kriš kopt de bal weg. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian passt de bal in één keer door. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman geeft een hoge lob. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 20%, CSM Suceava 80%.
Magnifica Steaua - CSM Suceava 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Caramitru de bal. Burian rent richting de bal. Burian geeft een hoge lob. Faltynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltynek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Edelman onderschept slim de pass. Edelman probeert naar een medespeler te passen. Burian is nu in balbezit. Burian haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - CSM Suceava 3:0

56e minuut.
Faltynek is nu in balbezit. Faltynek probeert naar een medespeler te passen. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mureşanu met een harde bal richting middenveld. Reynolds geeft de bal voor. Faltynek is nu in balbezit. Faltynek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Popa geeft een hoge lob. Zaremba speelt de bal door. Edelman rent richting de bal. Edelman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - CSM Suceava 4:0

63e minuut.
Reynolds met de inworp. Faltynek speelt de bal door. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - CSM Suceava 5:0

65e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Reynolds speelt de bal door. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic geeft een lange en hoge pass. Faltynek kopt de bal weg. Purăveţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Burian is nu in balbezit. Burian passt de bal zonder na te denken. Edelman is nu in balbezit. Edelman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - CSM Suceava 6:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynolds zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sucigan rent richting de bal. Faltynek onderschept slim de pass. Faltynek haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian passt de bal in één keer door. Daar is Edelman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bădoiu de bal onder controle te krijgen. Purăveţ bokst de bal weg. Faltynek is nu in balbezit. Faltynek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - CSM Suceava 7:0

83e minuut.
Burian is nu in balbezit. Burian geeft een hoge lob. Faltynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltynek haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - CSM Suceava 8:0

84e minuut.
Caramitru is nu in balbezit. Caramitru passt de bal zonder na te denken. Reynolds probeert naar een medespeler te passen. Edelman is nu in balbezit. Edelman draait met de bal, schiet en ... Purăveţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 17%, CSM Suceava 83%.
Magnifica Steaua - CSM Suceava 8:0