Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 21:43
  • Bekerwedstrijd: Qualificazione
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 38861
Total Confusion UTD bat
Eclipse 3ATT Tactiek normal 4231
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
49.5 gemiddelde waardering 59.4
solid Schieten solid
average Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Bertoldi passt de bal in één keer door. Kelasiyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamayo. Tamayo krijgt een gele kaart. Kelasiyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preganelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca draait met de bal, schiet en ... Passarini bokst de bal weg.

8e minuut.
Preganelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mora Sánchez. Preganelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Giovannone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kelasiyev krijgt zijn hoofd ertegen. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucca is nu in balbezit. Lucca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - bat 0:1

17e minuut.
Abrante speelt de bal door. Curameng geeft een hoge lob. Scremato kopt de bal weg. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel. Mavrakakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Curameng rent richting de bal. Salvalalio verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrini begaat een overtreding. Lagrini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 63%, bat 37%.
Total Confusion UTD - bat 0:1

73e minuut.
Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca geeft de bal voor. Giovannone heeft problemen om de bal te vangen. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bertoldi geeft een hoge lob. Inworp. Mora Sánchez met de inworp. Abrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Total Confusion UTD - bat 1:1

87e minuut.
Babaşov heeft problemen om de bal te vangen. Babaşov speelt de bal door. Bertoldi is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 61%, bat 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Total Confusion UTD - bat 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Giovannone geeft een lange en hoge pass. Daar is Tamayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca haalt uit met een fantastische trap. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - bat 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 49%, bat 51%.
Total Confusion UTD - bat 1:2

109e minuut.
Ingorov rent richting de bal. Ingorov passt de bal zonder na te denken. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - bat 1:3

111e minuut.
Chávez rent richting de bal. Nikosyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chávez raakt geblesseerd tijdens het duel. Chávez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mavrakakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - bat 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 54%, bat 46%.
Total Confusion UTD - bat 2:3