Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pescara Diabolika team Larve
433 Tactiek ADB
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten average
average Passen good
weak Verdedigen average


4e minuut.
Argeri met een sublieme pass. Fittipaldi rent richting de bal. Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fittipaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernecker komt bij de bal en schiet. Guede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kin Leung met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto passt de bal met de wreef. Cantarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mannucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aleš is nu in balbezit. Aleš geeft de bal voor. Mannucci heeft problemen om de bal te vangen. Mannucci draait met de bal, schiet en ... Kin Leung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Mannucci probeert naar een medespeler te passen. Rydol met een sublieme pass. Soto speelt de bal door. Cantarini is nu in balbezit. Cantarini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Urani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urani passt de bal in één keer door. Cantarini heeft problemen om de bal te vangen. Cantarini haalt uit met een fantastische trap. Kin Leung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescara Diabolika team - Larve 0:1

28e minuut.
Rydol geeft een hoge lob. Soto speelt de bal door. Daar is Mannucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Soto kopt de bal weg. Cantarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantarini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vladimirov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mannucci rent richting de bal. Mannucci passt de bal in één keer door. Cantarini is nu in balbezit. Cantarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescara Diabolika team - Larve 0:2

38e minuut.
Çarçani is nu in balbezit. Çarçani geeft een hoge lob. Martín Carballo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fittipaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fittipaldi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gesù passt de bal met de wreef. Daar is Cantarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantarini speelt de bal door. Mannucci heeft problemen om de bal te vangen. Mannucci schiet op doel. Kin Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mannucci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tatangeli komt het veld opgelopen. Soto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casagrande komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pescara Diabolika team 66%, Larve 34%.
Pescara Diabolika team - Larve 0:2

48e minuut.
Ochucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Urani ... Strafschop! Çarçani raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Marco kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Fittipaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Carballo onderschept slim de pass. Casagrande speelt de bal door. Cantarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pescara Diabolika team - Larve 0:3

53e minuut.
Bordowski geeft een lange en hoge pass. Ochucki probeert de bal met de borst te controleren. Urani geeft een lange en hoge pass. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Urani onderschept slim de pass. Urani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aleš de bal. Tatangeli is nu in balbezit. Tatangeli draait met de bal, schiet en ... Kin Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cantarini rent richting de bal. Cantarini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ugarteche geeft een hoge lob. Inworp. Vladimirov met een snelle inworp. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cantarini onderschept slim de pass. Aleš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarini is nu in balbezit. Cantarini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Martín Carballo is nu in balbezit. Rydol verovert de bal door een tackle van achteren. Rydol geeft een lange en hoge pass. Di Marco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande speelt de bal door. Cantarini is nu in balbezit. Cantarini draait met de bal, schiet en ... Kin Leung probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tatangeli is nu in balbezit. Tatangeli draait met de bal, schiet en ... Kin Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Aleš is nu in balbezit. Tatangeli onderschept slim de pass. Tatangeli met een sublieme pass. Cantarini rent richting de bal. Cantarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Aleš met een harde bal richting middenveld. Casagrande rent richting de bal. Casagrande passt de bal in één keer door. Cantarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Aleš verovert de bal door een tackle van achteren. Aleš passt de bal in één keer door. Inworp. Urani met een snelle inworp. Bordowski geeft een hoge lob. Kin Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tatangeli is nu in balbezit. Tatangeli passt de bal in één keer door. Cantarini is nu in balbezit. Cantarini draait met de bal, schiet en ... Kin Leung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescara Diabolika team - Larve 0:4

87e minuut.
Daar is Fittipaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argeri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantarini. Argeri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Argeri kan niet meer verder spelen. Coppi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gesù geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernecker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pescara Diabolika team 75%, Larve 25%.
Pescara Diabolika team - Larve 0:4