Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.O. Lapanzetta Game Over Club
a casaccio 10 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Alveus speelt de bal door. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Sabbatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Turci kan de bal niet met de borst controleren. Marson is nu in balbezit. Marson probeert naar een medespeler te passen. Lattaruli is nu in balbezit. Lattaruli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bukulin is nu in balbezit. Bukulin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kjærgård de bal. Kjærgård passt de bal met de wreef. Marson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rangoni heeft problemen om de bal te vangen. Bukulin verovert de bal door een tackle van achteren. Bukulin speelt de bal door. Lattaruli rent richting de bal. Lattaruli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Heisecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukulin geeft een hoge lob. Savorelli heeft problemen om de bal te vangen. Marson is nu in balbezit. Marson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bukulin geeft een hoge lob. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lattaruli de bal. Lattaruli draait met de bal, schiet en ... Bertolli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sioni verovert de bal door een tackle van achteren. Sioni speelt de bal door. Bukulin met een sublieme pass. Vermaelen rent richting de bal. Vermaelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kjærgård probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Savorelli de bal. Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.O. Lapanzetta - Game Over Club 1:0

26e minuut.
Rangoni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kjærgård de bal. Kjærgård speelt de bal door. Marson is nu in balbezit. Marson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kjærgård met een snelle inworp. Marson heeft problemen om de bal te vangen. Marson geeft een hoge lob. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen draait met de bal, schiet en ... Bertolli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lattaruli is nu in balbezit. Lattaruli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kjærgård passt de bal in één keer door. Bukulin met een sublieme pass. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Savorelli de bal onder controle te krijgen. Bertolli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lattaruli rent richting de bal. Lattaruli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.O. Lapanzetta 21%, Game Over Club 79%.
C.O. Lapanzetta - Game Over Club 1:0

52e minuut.
Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukulin onderschept slim de pass. Bukulin passt de bal zonder na te denken. Marson rent richting de bal. Marson draait met de bal, schiet en ... Bertolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.O. Lapanzetta - Game Over Club 2:0

54e minuut.
Turci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciuffo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kjærgård de bal. Kjærgård geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vermaelen rent richting de bal. Vermaelen haalt uit met een fantastische trap. Bonvegna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bukulin is nu in balbezit. Bukulin schiet op doel. Bertolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bukulin speelt de bal door. Turci heeft problemen om de bal te vangen. Heisecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisecke geeft een hoge lob. Daar is Savorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bukulin passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonvegna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Turci passt de bal met de wreef. Bukulin rent richting de bal. Bukulin speelt de bal door. Vermaelen rent richting de bal. Vermaelen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dyrek geeft de bal voor. Sabbatino controleert de bal met de borst. Sabbatino passt de bal in één keer door. Lattaruli is nu in balbezit. Lattaruli haalt uit met een fantastische trap. Bertolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bonvegna geeft een hoge lob. Heisecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisecke passt de bal zonder na te denken. Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.O. Lapanzetta 30%, Game Over Club 70%.
C.O. Lapanzetta - Game Over Club 2:0