Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teate FC FcSteaua2
fabr Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
30% Spel op eigen helft 70%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 21.2
formidable Schieten weak
average Passen poor
solid Verdedigen weak


11e minuut.
Drajer kopt de bal weg. Setto heeft problemen om de bal te vangen. Papp is nu in balbezit. Papp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 1:0

15e minuut.
Daar is Papp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balco probeert naar een medespeler te passen. Drajer rent richting de bal. Papp rent richting de bal. Papp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drajer is nu in balbezit. Drajer draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński passt de bal zonder na te denken. Taralli rent richting de bal. Papp onderschept slim de pass. Papp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Taralli passt de bal in één keer door. Setto is nu in balbezit. Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Drajer draait met de bal, schiet en ... Bacigaluppi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 2:0

19e minuut.
Szczeciński met een snelle inworp. Papp is nu in balbezit. Papp speelt de bal door. Drajer rent richting de bal. Drajer haalt uit met een fantastische trap. Bacigaluppi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 3:0

21e minuut.
Balco rent richting de bal. Balco speelt de bal door. Drajer rent richting de bal. Balco is nu in balbezit. Balco haalt uit met een fantastische trap. Bacigaluppi bokst de bal weg. Daar is Pataria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drajer rent richting de bal. Drajer schiet op doel. Bacigaluppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 4:0

28e minuut.
Papp met een sublieme pass. Swanson speelt de bal door. Drajer rent richting de bal. Drajer draait met de bal, schiet en ... Bacigaluppi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 5:0

29e minuut.
Papp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Swanson de bal. Swanson passt de bal zonder na te denken. Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szczeciński passt de bal zonder na te denken. Papakonstantinou rent richting de bal. Balco probeert naar een medespeler te passen. Papp is nu in balbezit. Papp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Papakonstantinou onderschept slim de pass. Papakonstantinou probeert naar een medespeler te passen. Swanson met een sublieme pass. Papakonstantinou rent richting de bal. Papakonstantinou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Balco is nu in balbezit. Balco draait met de bal, schiet en ... Bacigaluppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Arsalane de bal onder controle te krijgen. Swanson met een sublieme pass. Papp is nu in balbezit. Balco is nu in balbezit. Balco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 6:0

41e minuut.
Balco bereikt de bal nog maar net als eerste. Balco passt de bal zonder na te denken. Drajer rent richting de bal. Drajer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 7:0

43e minuut.
Drajer is nu in balbezit. Setto bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Drajer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 28%, FcSteaua2 72%.
Teate FC - FcSteaua2 8:0

47e minuut.
Setto rent richting de bal. Balco verovert de bal door een tackle van achteren. Balco probeert naar een medespeler te passen. Drajer heeft problemen om de bal te vangen. Drajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 9:0

48e minuut.
Papp bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drajer de bal. Balco rent richting de bal. Balco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński geeft een lange en hoge pass. Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Papp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 10:0

61e minuut.
Swanson is nu in balbezit. Swanson passt de bal zonder na te denken. Balco met een sublieme pass. Drajer is nu in balbezit. Drajer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bacigaluppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Kupčo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupčo geeft een lange en hoge pass. Szczeciński met een sublieme pass. Klungelig pakt Papp de bal. Papp schiet op doel. Bacigaluppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Papakonstantinou passt de bal in één keer door. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński passt de bal in één keer door. Papp rent richting de bal. Papp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Bacigaluppi met een harde bal richting middenveld. Papakonstantinou probeert naar een medespeler te passen. Drajer is nu in balbezit. Drajer draait met de bal, schiet en ... Bacigaluppi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Balco rent richting de bal. Balco schiet op doel. Drajer probeert de bal aan de voet te houden. Papakonstantinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakonstantinou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 11:0

78e minuut.
Battistini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caprioli de bal. Drajer onderschept slim de pass. Drajer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński geeft een hoge lob. Drajer is nu in balbezit. Drajer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Taralli rent richting de bal. Papp verovert de bal door een tackle van achteren. Papp geeft een lange en hoge pass. Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Papp met een sublieme pass. Balco is nu in balbezit. Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer haalt uit met een fantastische trap. Pataria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 12:0

88e minuut.
Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński geeft een hoge lob. Drajer rent richting de bal. Drajer haalt uit met een fantastische trap. Bacigaluppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - FcSteaua2 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 33%, FcSteaua2 67%.
Teate FC - FcSteaua2 13:0