Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UR Atlas 1970 a.s.pirina
coppa Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 16.5
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Cuciniello rent richting de bal. Rajczi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Słowiak zal de hoekschop nemen. Magnabosco springt en kopt de bal. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Słowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal zonder na te denken. Rajczi rent richting de bal. Rajczi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magnabosco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rajczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajczi onderschept slim de pass. Rajczi geeft de bal voor. Florescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Seemann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Florescu de bal. Florescu passt de bal in één keer door. Rajczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajczi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ranghetti is nu in balbezit. Ranghetti geeft de bal voor. Langlais probeert naar een medespeler te passen. Florescu is nu in balbezit. Florescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rajczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajczi onderschept slim de pass. Magnabosco is nu in balbezit. Magnabosco schiet op doel. Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Słowiak geeft een hoge lob. Seemann kopt de bal weg. Klungelig pakt Sinagoga de bal. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rivero speelt de bal door. Florescu is nu in balbezit. Florescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Magnabosco de bal. Magnabosco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Słowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiak passt de bal met de wreef. Sinagoga heeft problemen om de bal te vangen. Magnabosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnabosco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rivero probeert naar een medespeler te passen. Florescu is nu in balbezit. Florescu passt de bal met de wreef. Magnabosco rent richting de bal. Magnabosco draait met de bal, schiet en ... Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sammarone is nu in balbezit. Rajczi verovert de bal door een tackle van achteren. Rajczi speelt de bal door. Langlais bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlais geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ranghetti probeert de bal aan de voet te houden. Beolchi met een sublieme pass. Seemann kopt de bal weg. Magnabosco rent richting de bal. Magnabosco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UR Atlas 1970 - a.s.pirina 1:0

33e minuut.
Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu geeft een lange en hoge pass. Rajczi rent richting de bal. Rajczi haalt uit met een fantastische trap. Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Florescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu passt de bal zonder na te denken. Rajczi is nu in balbezit. Magnabosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnabosco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Beolchi trapt de bal weg. Klungelig pakt Słowiak de bal. Słowiak met een sublieme pass. Magnabosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnabosco schiet op doel. Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bulsis de bal. Florescu is nu in balbezit. Florescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ipavic rent richting de bal. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero probeert naar een medespeler te passen. Magnabosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnabosco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UR Atlas 1970 13%, a.s.pirina 87%.
UR Atlas 1970 - a.s.pirina 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sammarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone geeft een lange en hoge pass. Chalobah probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

56e minuut.
Magnabosco probeert naar een medespeler te passen. Ranghetti heeft problemen om de bal te vangen. Rajczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajczi haalt uit met een fantastische trap. Ranghetti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sinagoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Seemann is nu in balbezit. Seemann passt de bal in één keer door. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aristeguieta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Beucker komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Doeltrap. Beolchi trapt de bal weg van het doel. Langlais kopt de bal weg. Magnabosco is nu in balbezit. Magnabosco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sinagoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinagoga geeft een lange en hoge pass. Riponi rent richting de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Sammarone met de inworp. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnabosco onderschept slim de pass. Magnabosco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UR Atlas 1970 23%, a.s.pirina 77%.
UR Atlas 1970 - a.s.pirina 1:0