Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAETTA Boys F.C. Puggentus
Fulmini e saette Tactiek 352 medio
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 26.6
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Butanu rent richting de bal. Butanu passt de bal in één keer door. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - F.C. Puggentus 1:0

4e minuut.
Cifarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu is nu in balbezit. Butanu speelt de bal door. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos schiet op doel. Francisci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - F.C. Puggentus 2:0

8e minuut.
Cremonesi geeft een hoge lob. Cifarelli probeert de bal aan de voet te houden. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Francisci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Francisci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - F.C. Puggentus 3:0

20e minuut.
Eremia heeft problemen om de bal te vangen. Butanu is nu in balbezit. Butanu passt de bal in één keer door. Oswos rent richting de bal. Oswos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Oswos de bal. Oswos haalt uit met een fantastische trap. Francisci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ghisoli rent richting de bal. Butanu onderschept slim de pass. Butanu probeert naar een medespeler te passen. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Niemczycki rent richting de bal. Niemczycki geeft een hoge lob. Bersellino geeft een lange en hoge pass. Scarlato is nu in balbezit. Scarlato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oswos met een sublieme pass. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu passt de bal in één keer door. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia draait met de bal, schiet en ... Francisci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Smochowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Smochowicki geeft een hoge lob. Oswos kopt de bal weg. Eremia is nu in balbezit. Eremia draait met de bal, schiet en ... Francisci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butanu is nu in balbezit. Butanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - F.C. Puggentus 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAETTA Boys 28%, F.C. Puggentus 72%.
SAETTA Boys - F.C. Puggentus 4:0

61e minuut.
Cesano kopt de bal weg. Encuţescu met een sublieme pass. Butanu heeft problemen om de bal te vangen. Oswos is nu in balbezit. Oswos schiet op doel. Francisci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cremonesi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Smochowicki onderschept slim de pass. Smochowicki geeft een lange en hoge pass. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - F.C. Puggentus 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAETTA Boys 40%, F.C. Puggentus 60%.
SAETTA Boys - F.C. Puggentus 5:0