Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quarto Solferino Reloaded
433antonio Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpini verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpini probeert naar een medespeler te passen. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Catterina verovert de bal door een tackle van achteren. Catterina probeert naar een medespeler te passen. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Mazzochin trapt de bal weg. Deplano kopt de bal weg. Klungelig pakt Merlo de bal. Scarpini rent richting de bal. Scarpini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazzochin probeert wanhopig de bal te grijpen. Pertini rent richting de bal. Pertini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 1:0

17e minuut.
Cusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Deplano verovert de bal door een tackle van achteren. Deplano passt de bal met de wreef. Pertini is nu in balbezit. Pertini schiet op doel. Mazzochin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Boldrini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Marletta de bal. Floro Flores is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cellilli. Cellilli krijgt een gele kaart. Floro Flores raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Catterina onderschept slim de pass. Catterina passt de bal met de wreef. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel. Mazzochin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 3:0

25e minuut.
Cumino is nu in balbezit. Pertini verovert de bal door een tackle van achteren. Pertini passt de bal met de wreef. Scarpini rent richting de bal. Scarpini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Catterina probeert naar een medespeler te passen. Pertini rent richting de bal. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guidi neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maric is nu in balbezit. Maric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 4:0

37e minuut.
Cellilli passt de bal met de wreef. Catterina controleert de bal met de borst. Catterina met een sublieme pass. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 41%, Solferino Reloaded 59%.
Quarto - Solferino Reloaded 5:0

55e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpini onderschept slim de pass. Scarpini speelt de bal door. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric draait met de bal, schiet en ... Mazzochin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 6:0

57e minuut.
Cellilli passt de bal in één keer door. Guidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidi met een sublieme pass. Pertini is nu in balbezit. Pertini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Boldrini geeft een hoge lob. Delola Marca kopt de bal weg. Maric rent richting de bal. Maric schiet op doel. Boldrini probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 7:0

62e minuut.
Maric speelt de bal door. Boldrini is nu in balbezit. Scarpini verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpini draait met de bal, schiet en ... Mazzochin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 8:0

65e minuut.
Scarpini rent richting de bal. Scarpini passt de bal met de wreef. Catterina speelt de bal door. Guidi rent richting de bal. Guidi passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Boldrini heeft problemen om de bal te vangen. Boldrini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cellilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarpini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Guidi geeft de bal voor. Klungelig pakt Scarpini de bal. Scarpini speelt de bal door. Maric rent richting de bal. Maric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Solferino Reloaded 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 25%, Solferino Reloaded 75%.
Quarto - Solferino Reloaded 9:0