Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACD Winnipeg 1968 Città di Acireale 1984
Salvacchio Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 19
solide Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Troisi rent richting de bal. Troisi geeft de bal voor. Ramagli probeert de bal met de borst te controleren. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Troisi geeft een hoge lob. Inworp. Brysiak met een snelle inworp. Beimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Letelier rent richting de bal. Letelier geeft een hoge lob. Ríos rent richting de bal. Ríos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier geeft een hoge lob. Zaradoukas kopt de bal weg. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Fontanazzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brysiak met een snelle inworp. Beimer rent richting de bal. Beimer geeft een lange en hoge pass. Zaradoukas springt en kopt de bal. Fontanazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Beimer verovert de bal door een tackle van achteren. Beimer geeft een hoge lob. Daar is Zaradoukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ... Fontanazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 2:0

17e minuut.
Balj passt de bal met de wreef. Beimer speelt de bal door. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos rent richting de bal. Ríos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Troisi met een harde bal richting middenveld. Beimer kopt de bal weg. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ... Fontanazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 3:0

20e minuut.
Balj onderschept slim de pass. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak passt de bal met de wreef. Daar is Zaradoukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaradoukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 4:0

24e minuut.
Brysiak geeft een lange en hoge pass. Faggi speelt de bal door. Ramagli heeft problemen om de bal te vangen. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fontanazzi trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Letelier met de inworp. Beimer geeft de bal voor. Ríos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Fontanazzi trapt de bal weg van het doel. Letelier speelt de bal door. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos schiet op doel. Fontanazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brysiak heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak speelt de bal door. Zaradoukas rent richting de bal. Ríos is nu in balbezit. Ríos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Ríos passt de bal in één keer door. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap. Fontanazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 5:0

35e minuut.
Coppeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier verovert de bal door een tackle van achteren. Letelier passt de bal zonder na te denken. Zaradoukas is nu in balbezit. Zaradoukas schiet op doel. Fontanazzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 6:0

42e minuut.
Brysiak passt de bal zonder na te denken. Beimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer passt de bal met de wreef. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaradoukas is nu in balbezit. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACD Winnipeg 1968 21%, Città di Acireale 1984 79%.
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 7:0

50e minuut.
Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Faggi rent richting de bal. Ríos begaat een overtreding. Ríos krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Letelier controleert de bal met de borst. Letelier geeft een hoge lob. Daar is Ramagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 8:0

54e minuut.
Daar is Brysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitalere bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer onderschept slim de pass. Beimer geeft de bal voor. Zaradoukas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier geeft een hoge lob. Ríos kopt de bal weg. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Montagnana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beimer de bal. Beimer met een sublieme pass. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ... Fontanazzi bokst de bal weg.

64e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Montagnana de bal onder controle te krijgen. Brysiak rent richting de bal. Brysiak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Brysiak met een sublieme pass. Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier passt de bal zonder na te denken. Zaradoukas is nu in balbezit. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Troisi trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Brysiak de bal onder controle te krijgen. Brysiak speelt de bal door. Klungelig pakt Ríos de bal. Ríos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ... Fontanazzi bokst de bal weg. Zaradoukas is nu in balbezit. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Brysiak passt de bal in één keer door. Letelier is nu in balbezit. Letelier passt de bal zonder na te denken. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brysiak met een snelle inworp. Troisi met een sublieme pass. Letelier probeert naar een medespeler te passen. Ríos rent richting de bal. Ríos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Lo Monaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Monaco speelt de bal door. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fontanazzi speelt de bal door. Beimer kopt de bal weg. Brysiak geeft de bal voor. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 9:0

87e minuut.
Zaradoukas heeft problemen om de bal te vangen. Lo Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas begaat een overtreding. Zaradoukas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fontanazzi met een harde bal richting middenveld. Letelier is nu in balbezit. Letelier geeft de bal voor. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 10:0

90e minuut.
Letelier is nu in balbezit. Zaradoukas is nu in balbezit. Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACD Winnipeg 1968 20%, Città di Acireale 1984 80%.
ACD Winnipeg 1968 - Città di Acireale 1984 10:0