Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IMBRANATI 2015 Amatriciana FC
chip 1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten poor
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Caniato rent richting de bal. Caniato geeft een hoge lob. Fafiński heeft problemen om de bal te vangen. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencl schiet op doel. Di Ferdinando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Pascolo rent richting de bal. Pascolo geeft een hoge lob. Daar is Bricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 1:0

7e minuut.
Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Rineri heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iriarte zal de hoekschop nemen. Fumagalli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Serpico rent richting de bal. Serpico geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iriarte zal de hoekschop nemen. Fumagalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Pascolo de bal. Iriarte rent richting de bal. Iriarte met een sublieme pass. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato geeft de bal voor. Rauckis kopt de bal weg. Klungelig pakt Mencl de bal. Mencl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Iriarte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fumagalli de bal. Vecchi rent richting de bal. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Di Ferdinando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Fafiński speelt de bal door. Klungelig pakt Fumagalli de bal. Bricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Iriarte geeft een lange en hoge pass. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencl passt de bal met de wreef. Daar is Fumagalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumagalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fafiński heeft problemen om de bal te vangen. Fafiński probeert naar een medespeler te passen. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. Di Ferdinando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 2:0

26e minuut.
Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Pascolo is nu in balbezit. Pascolo heeft problemen om de bal te vangen. Pascolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fafiński passt de bal met de wreef. Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli schiet op doel. Di Ferdinando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 3:0

32e minuut.
Pascolo kopt de bal weg. Fumagalli heeft problemen om de bal te vangen. Fumagalli passt de bal zonder na te denken. Pascolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bricca heeft problemen om de bal te vangen. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński met een sublieme pass. Fumagalli heeft problemen om de bal te vangen. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 4:0

38e minuut.
Mencl onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mencl de bal. Mencl geeft een hoge lob. Pascolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bricca heeft problemen om de bal te vangen. Pascolo rent richting de bal. Pascolo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli passt de bal in één keer door. Mencl is nu in balbezit. Mencl draait met de bal, schiet en ... Di Ferdinando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 23%, Amatriciana FC 77%.
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 5:0

49e minuut.
Pascolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Fumagalli de bal. Vecchi rent richting de bal. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Serpico geeft de bal voor. Toietti kopt de bal weg. Iriarte rent richting de bal. Iriarte geeft een lange en hoge pass. Fumagalli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Fumagalli de bal. Mencl rent richting de bal. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 6:0

53e minuut.
Pascolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte met een sublieme pass. Fumagalli rent richting de bal. Mencl is nu in balbezit. Mencl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Iriarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascolo geeft een hoge lob. Mencl is nu in balbezit. Mencl draait met de bal, schiet en ... Di Ferdinando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vecchi kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 7:0

58e minuut.
Alaca rent richting de bal. Alaca probeert naar een medespeler te passen. Mencl rent richting de bal. Mencl draait met de bal, schiet en ... Di Ferdinando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 8:0

61e minuut.
Fumagalli probeert de bal aan de voet te houden. Toietti probeert naar een medespeler te passen. Iriarte rent richting de bal. Iriarte geeft de bal voor. Fumagalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Ferdinando trapt de bal weg. Fafiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Fumagalli de bal. Fumagalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rineri rent richting de bal. Pascolo verovert de bal door een tackle van achteren. Pascolo geeft een lange en hoge pass. Fumagalli krijgt zijn hoofd ertegen. Di Ferdinando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pascolo heeft problemen om de bal te vangen. Pascolo met een sublieme pass. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli schiet op doel. Di Ferdinando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 9:0

72e minuut.
Daar is Alaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaca geeft een lange en hoge pass. Mencl is nu in balbezit. Mencl schiet op doel. Di Ferdinando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 10:0

76e minuut.
Rineri is nu in balbezit. Rineri geeft een lange en hoge pass. Iriarte geeft een lange en hoge pass. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Vecchi trapt de bal weg. Mencl rent richting de bal. Mencl geeft een lange en hoge pass. Fumagalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pascolo rent richting de bal. Pascolo geeft de bal voor. Klungelig pakt Fafiński de bal. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Di Ferdinando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rineri geeft de bal voor. Toietti kopt de bal weg. Klungelig pakt Pascolo de bal. Fafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Serpico kopt de bal weg. Pascolo met een sublieme pass. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. Di Ferdinando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 11:0

87e minuut.
Candela passt de bal met de wreef. Mencl controleert de bal met de borst. Mencl speelt de bal door. Pascolo rent richting de bal. Pascolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pascolo met een snelle inworp. Iriarte rent richting de bal. Iriarte geeft een hoge lob. Mencl is nu in balbezit. Mencl draait met de bal, schiet en ... Di Ferdinando bokst de bal weg. Serpico heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 13%, Amatriciana FC 87%.
IMBRANATI 2015 - Amatriciana FC 11:0