Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tindarilli Willy Saint Germain
Iniziale Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 18.7
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ruffini is nu in balbezit. Ruffini passt de bal met de wreef. Staszczyk onderschept slim de pass. Calvise rent richting de bal. Calvise schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt van Drie de bal. van Drie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bacelieri de bal. Bacelieri schiet op doel. Calatroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 1:0

13e minuut.
Alessio rent richting de bal. Espínola Neto onderschept slim de pass. Espínola Neto probeert naar een medespeler te passen. Bacelieri is nu in balbezit. Bacelieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 2:0

15e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal zonder na te denken. van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft een hoge lob. Bacelieri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 3:0

20e minuut.
Mihnea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Buzała is nu in balbezit. Buzała geeft de bal voor. Bacelieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Buzała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring speelt de bal door. Espínola Neto geeft de bal voor. Bacelieri krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Drie is nu in balbezit. van Drie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 4:0

24e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. van Drie rent richting de bal. van Drie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 5:0

29e minuut.
Buzała speelt de bal door. van Drie rent richting de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Nespoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calatroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 6:0

31e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Bacelieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacelieri passt de bal in één keer door. van Drie is nu in balbezit. van Drie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 7:0

39e minuut.
Buzała met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Espínola Neto geeft een lange en hoge pass. van Drie is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buzała neemt de hoekschop. van Drie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Oliva speelt de bal door. Espínola Neto is nu in balbezit. Espínola Neto met een sublieme pass. van Drie is nu in balbezit. van Drie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 24%, Willy Saint Germain 76%.
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 8:0

50e minuut.
Buzała kan de bal niet met de borst controleren. van Drie rent richting de bal. van Drie passt de bal zonder na te denken. Bacelieri rent richting de bal. Bacelieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva met een sublieme pass. Espínola Neto geeft de bal voor. Daar is van Drie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Drie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Calatroni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buzała kopt de bal weg. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 9:0

66e minuut.
Carneiro is nu in balbezit. Carneiro geeft een hoge lob. van Drie rent richting de bal. van Drie draait met de bal, schiet en ... Calatroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 10:0

71e minuut.
Terranuova kopt de bal weg. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto geeft de bal voor. van Drie rent richting de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Calatroni trapt de bal weg van het doel. Ruffini kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carneiro met een snelle inworp. Espínola Neto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft de bal voor. Daar is Espínola Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espínola Neto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bacelieri de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bacelieri is nu in balbezit. Bacelieri passt de bal zonder na te denken. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie schiet op doel. Calatroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 11:0

87e minuut.
Liboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała verovert de bal door een tackle van achteren. Buzała met een sublieme pass. van Drie rent richting de bal. van Drie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 15%, Willy Saint Germain 85%.
Real Tindarilli - Willy Saint Germain 11:0