Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:11
  • Bekerwedstrijd: Qualificazione
  • Stadion: CORVI Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 395
CORVI Kensha Fc
mio352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Civaschi rent richting de bal. Beta onderschept slim de pass. Beta passt de bal in één keer door. Zomenos rent richting de bal. Zomenos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Faes speelt de bal door. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa geeft de bal voor. Zomenos springt en kopt de bal. Fanteria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Borovička is nu in balbezit. Civaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Puzo rent richting de bal. Civaschi is nu in balbezit. Civaschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Semov heeft problemen om de bal te vangen. Lauria rent richting de bal. Semov onderschept slim de pass. Semov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - Kensha Fc 1:0

14e minuut.
Fagoppo is nu in balbezit. Fagoppo speelt de bal door. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov haalt uit met een fantastische trap. Ceremeletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fanteria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oude Kamphuis zal de hoekschop nemen. Semov is nu in balbezit. Semov haalt uit met een fantastische trap. Vittorini verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fagoppo rent richting de bal. Fagoppo geeft de bal voor. Borovička kopt de bal weg. Zomenos rent richting de bal. Zomenos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - Kensha Fc 2:0

22e minuut.
Oude Kamphuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oude Kamphuis geeft een lange en hoge pass. Zomenos is nu in balbezit. Semov rent richting de bal. Semov schiet op doel. Fanteria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Civaschi rent richting de bal. Tsubasa onderschept slim de pass. Borovička geeft de bal voor. Semov is nu in balbezit. Semov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - Kensha Fc 3:0

27e minuut.
Franzone is nu in balbezit. Franzone geeft de bal voor. Zomenos kopt de bal weg. Svítok probeert de bal met de borst te controleren. Svítok geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lauria kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oude Kamphuis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Semov de bal. Semov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Oude Kamphuis verovert de bal door een tackle van achteren. Oude Kamphuis passt de bal in één keer door. Borovička met een sublieme pass. Semov is nu in balbezit. Semov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVI 26%, Kensha Fc 74%.
CORVI - Kensha Fc 3:0

52e minuut.
Găman passt de bal met de wreef. Carnello rent richting de bal. Găman begaat een overtreding. Găman krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Beta rent richting de bal. Beta met een sublieme pass. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov draait met de bal, schiet en ... Ceremeletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fanteria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Beta geeft een hoge lob. Daar is Faes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zomenos is nu in balbezit. Zomenos haalt uit met een fantastische trap. Fanteria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - Kensha Fc 4:0

62e minuut.
Tsubasa met de inworp. Daar is Oude Kamphuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oude Kamphuis geeft de bal voor. Zomenos springt en kopt de bal. Vittorini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - Kensha Fc 5:0

70e minuut.
Vittorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittorini geeft een lange en hoge pass. Tsubasa probeert naar een medespeler te passen. Semov is nu in balbezit. Semov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Fanteria met een harde bal richting middenveld. Borovička kopt de bal weg. Zomenos is nu in balbezit. Beta geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - Kensha Fc 6:0

79e minuut.
Svítok is nu in balbezit. Svítok speelt de bal door. Zomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - Kensha Fc 7:0

80e minuut.
Zomenos geeft een lange en hoge pass. Vittorini heeft problemen om de bal te vangen. Semov rent richting de bal. Beta is nu in balbezit. Beta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Beta heeft problemen om de bal te vangen. Fagoppo is nu in balbezit. Beta begaat een overtreding. Beta krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Vittorini de bal. Vittorini speelt de bal door. Svítok is nu in balbezit. Svítok geeft een hoge lob. Semov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVI 23%, Kensha Fc 77%.
CORVI - Kensha Fc 7:0