Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rain Street Vomero Football Club
BluRain Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.3 gemiddelde waardering 22.3
average Schieten poor
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Rózga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ... Zampella probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zavattini trapt de bal weg. Rózga kopt de bal weg. Klungelig pakt Icardi de bal. Icardi haalt uit met een fantastische trap. Zavattini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Di Fonzo de bal. Icardi rent richting de bal. Icardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vomero Football Club 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Fonzo rent richting de bal. Zampella is nu in balbezit. Zampella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rózga heeft problemen om de bal te vangen. Massarenti met een sublieme pass. Gottardini rent richting de bal. Massarenti rent richting de bal. Massarenti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Deravignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella onderschept slim de pass. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Zavattini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vomero Football Club 2:0

28e minuut.
Loiacono rent richting de bal. Fiuta is nu in balbezit. Fiuta speelt de bal door. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rózga geeft een lange en hoge pass. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Deravignone speelt de bal door. Icardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Icardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Di Fonzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga rent richting de bal. Rózga passt de bal met de wreef. Zampella is nu in balbezit. Zampella haalt uit met een fantastische trap. Zavattini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vomero Football Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 34%, Vomero Football Club 66%.
Rain Street - Vomero Football Club 3:0

53e minuut.
Massarenti passt de bal in één keer door. Rózga geeft een lange en hoge pass. Cioce rent richting de bal. Zampella verovert de bal door een tackle van achteren. Zampella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Liandro is nu in balbezit. Zampella verovert de bal door een tackle van achteren. Zampella geeft een hoge lob. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Zavattini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Gottardini passt de bal in één keer door. Icardi rent richting de bal. Icardi passt de bal zonder na te denken. Zampella rent richting de bal. Zampella schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Silvoso speelt de bal door. Icardi rent richting de bal. Icardi met een sublieme pass. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Zavattini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zampella is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vomero Football Club 4:0

64e minuut.
Barbierato rent richting de bal. Zampella verovert de bal door een tackle van achteren. Icardi rent richting de bal. Rózga rent richting de bal. Rózga geeft de bal voor. Zavattini bokst de bal weg.

66e minuut.
Inworp. Rózga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loiacono rent richting de bal. Di Fonzo onderschept slim de pass. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cioce heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vomero Football Club 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 21%, Vomero Football Club 79%.
Rain Street - Vomero Football Club 5:0