Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:18
  • Bekerwedstrijd: Qualificazione
  • Stadion: Dei Marmi
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12375
F.C Bonascola 2009 F. C. ROMAN
tona Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 21
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
da Silva Barros geeft de bal voor. Denia controleert de bal met de borst. Denia met een sublieme pass. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol draait met de bal, schiet en ... Poncetti bokst de bal weg.

4e minuut.
Koutsis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boscariol rent richting de bal. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap. Poncetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 1:0

6e minuut.
Scaroni probeert naar een medespeler te passen. Calderara speelt de bal door. Klungelig pakt Denia de bal. Denia haalt uit met een fantastische trap. Poncetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 2:0

7e minuut.
Calderara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelikán komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Scaroni geeft de bal voor. Boscariol rent richting de bal. Boscariol passt de bal in één keer door. Denia rent richting de bal. Denia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Koutsis geeft een hoge lob. Daar is Crispini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol draait met de bal, schiet en ... Poncetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Koutsis geeft een hoge lob. Denia rent richting de bal. Denia met een sublieme pass. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol schiet op doel. Poncetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 3:0

21e minuut.
Stazio rent richting de bal. Stazio passt de bal zonder na te denken. Daar is Crispini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscariol onderschept slim de pass. Boscariol haalt uit met een fantastische trap. Poncetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bondavalli rent richting de bal. Fenoglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenoglio passt de bal zonder na te denken. Stazio is nu in balbezit. Stazio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 3:1

27e minuut.
Koutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli begaat een overtreding. Koutsis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bondavalli heeft problemen om de bal te vangen. Koutsis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Poncetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 4:1

27e minuut.
Stazio speelt de bal door. Discenza heeft problemen om de bal te vangen. Denia onderschept slim de pass. Denia schiet op doel. Poncetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Catzeddu rent richting de bal. Denia onderschept slim de pass. Denia passt de bal met de wreef. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 5:1

31e minuut.
Daar is Pelikán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Denia heeft problemen om de bal te vangen. Denia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 6:1

36e minuut.
Denia speelt de bal door. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol passt de bal zonder na te denken. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boscariol verovert de bal door een tackle van achteren. Boscariol passt de bal in één keer door. Denia is nu in balbezit. Denia schiet op doel. Poncetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 7:1

42e minuut.
Benigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia onderschept slim de pass. Denia passt de bal zonder na te denken. Boscariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariol haalt uit met een fantastische trap. Poncetti bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Denia passt de bal in één keer door. Scaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaroni passt de bal in één keer door. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 24%, F. C. ROMAN 76%.
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 8:1

46e minuut.
Discenza passt de bal in één keer door. Catzeddu rent richting de bal. Bondavalli speelt de bal door. Koutsis rent richting de bal. Koutsis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Vaca passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Koutsis de bal onder controle te krijgen. Koutsis passt de bal zonder na te denken. Denia rent richting de bal. Denia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poncetti probeert naar een medespeler te passen. Koutsis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Denia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denia schiet op doel. Poncetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Pelikán passt de bal zonder na te denken. Miniscalchi heeft problemen om de bal te vangen. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel. Poncetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boscariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 9:1

54e minuut.
Boscariol is nu in balbezit. Boscariol passt de bal met de wreef. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel. Poncetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Denia geeft de bal voor. Daar is Pelikán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsis passt de bal in één keer door. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 10:1

59e minuut.
Boscariol onderschept slim de pass. Boscariol probeert naar een medespeler te passen. Denia rent richting de bal. Denia haalt uit met een fantastische trap. Poncetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 11:1

62e minuut.
Scaroni geeft de bal voor. Denia rent richting de bal. Denia passt de bal met de wreef. Boscariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariol haalt uit met een fantastische trap. Poncetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Terreni geeft de bal voor. Vaca geeft een lange en hoge pass. Terreni bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia verovert de bal door een tackle van achteren. Denia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Scaroni probeert de bal aan de voet te houden. Koutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsis speelt de bal door. Boscariol rent richting de bal. Boscariol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poncetti trapt de bal weg. Scaroni kopt de bal weg. Boscariol rent richting de bal. Boscariol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Poncetti speelt de bal door. Vaca kopt de bal weg. Pelikán met een sublieme pass. Klungelig pakt Boscariol de bal. Boscariol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bondavalli geeft de bal voor. Inworp. Koutsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scaroni is nu in balbezit. Scaroni speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bossola kopt de bal weg. Scaroni heeft problemen om de bal te vangen. Scaroni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boscariol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscariol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Scaroni rent richting de bal. Scaroni geeft de bal voor. Boscariol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Denia is nu in balbezit. Denia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 12:1

86e minuut.
Koutsis speelt de bal door. Pelikán rent richting de bal. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Koutsis rent richting de bal. Koutsis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 13:1

88e minuut.
Terreni met een harde bal richting middenveld. Koutsis kopt de bal weg. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariol rent richting de bal. Boscariol draait met de bal, schiet en ... Poncetti bokst de bal weg.

90e minuut.
Discenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca speelt de bal door. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap. Poncetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Denia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denia draait met de bal, schiet en ... Poncetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 18%, F. C. ROMAN 82%.
F.C Bonascola 2009 - F. C. ROMAN 14:1