Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sommariva Perno Roma gordiani
inizio Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 16.8
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Juzups passt de bal in één keer door. Sferza heeft problemen om de bal te vangen. Sferza schiet op doel. Noviello rent richting de bal. Noviello haalt uit met een fantastische trap. Tolledi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Juzups, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogliaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups verovert de bal door een tackle van achteren. Juzups schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pulgar met de inworp. Medves speelt de bal door. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải passt de bal in één keer door. Pulgar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Uberto is nu in balbezit. Juzups onderschept slim de pass. Juzups met een sublieme pass. Daar is Noviello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noviello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sferza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sferza passt de bal met de wreef. Uberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello verovert de bal door een tackle van achteren. Noviello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Saligoi verovert de bal door een tackle van achteren. Saligoi passt de bal in één keer door. Medves geeft de bal voor. Fanzini rent richting de bal. Fanzini passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pulgar speelt de bal door. Daar is Uberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzups rent richting de bal. Juzups draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 1:0

25e minuut.
Pogliaghi geeft de bal voor. Buranelli geeft een lange en hoge pass. Juzups kopt de bal weg. Noviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Saligoi is nu in balbezit. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Noviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello haalt uit met een fantastische trap. Tolledi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Crăciunoiu passt de bal met de wreef. Trung Khải met een sublieme pass. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello is nu in balbezit. Noviello haalt uit met een fantastische trap. Tolledi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Juzups de bal. Juzups draait met de bal, schiet en ... Tolledi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 2:0

38e minuut.
Kłosowski is nu in balbezit. Juzups is nu in balbezit. Juzups passt de bal met de wreef. Noviello is nu in balbezit. Noviello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 3:0

39e minuut.
Bonaventuri passt de bal in één keer door. Medves is nu in balbezit. Medves met een sublieme pass. Garolfi rent richting de bal. Garolfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Saligoi verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski speelt de bal door. Juzups rent richting de bal. Juzups schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 4:0

41e minuut.
Bonaventuri is nu in balbezit. Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski speelt de bal door. Juzups is nu in balbezit. Juzups haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tolledi met een harde bal richting middenveld. Sferza kopt de bal weg. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups draait met de bal, schiet en ... Tolledi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Zoff rent richting de bal. Sferza verovert de bal door een tackle van achteren. Juzups rent richting de bal. Juzups draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 27%, Roma gordiani 73%.
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 4:0

47e minuut.
Kłosowski passt de bal met de wreef. Buranelli rent richting de bal. Sferza is nu in balbezit. Sferza geeft een lange en hoge pass. Noviello krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Noviello rent richting de bal. Noviello met een sublieme pass. Kłosowski met een sublieme pass. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kłosowski passt de bal in één keer door. Pulgar rent richting de bal. Pulgar met een sublieme pass. Noviello rent richting de bal. Noviello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tolledi trapt de bal weg van het doel. Pulgar kopt de bal weg. Daar is Saligoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noviello is nu in balbezit. Noviello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Juzups verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski rent richting de bal. Juzups is nu in balbezit. Juzups schiet op doel. Pogliaghi probeert de bal aan de voet te houden. Tolledi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Trung Khải met een sublieme pass. Uberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello onderschept slim de pass. Noviello draait met de bal, schiet en ... Tolledi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 5:0

64e minuut.
Trung Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski passt de bal met de wreef. Juzups rent richting de bal. Juzups schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 6:0

66e minuut.
Pulgar passt de bal in één keer door. Kłosowski speelt de bal door. Sferza speelt de bal door. Juzups is nu in balbezit. Juzups haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tolledi met een harde bal richting middenveld. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải met een sublieme pass. Pulgar rent richting de bal. Pulgar geeft de bal voor. Tolledi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Zoff is nu in balbezit. Juzups onderschept slim de pass. Sferza probeert naar een medespeler te passen. Noviello rent richting de bal. Noviello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski passt de bal zonder na te denken. Noviello rent richting de bal. Noviello draait met de bal, schiet en ... Tolledi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 7:0

73e minuut.
Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski passt de bal met de wreef. Daar is Juzups, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzups schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 8:0

76e minuut.
Buranelli kopt de bal weg. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski passt de bal in één keer door. Noviello rent richting de bal. Noviello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pulgar geeft de bal voor. Saligoi probeert de bal aan de voet te houden. Uberto kopt de bal weg. Juzups rent richting de bal. Juzups draait met de bal, schiet en ... Tolledi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Klungelig pakt Kłosowski de bal. Kłosowski speelt de bal door. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 9:0

80e minuut.
Noviello is nu in balbezit. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar passt de bal met de wreef. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Tolledi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Medves de bal. Pulgar met een sublieme pass. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Noviello is nu in balbezit. Noviello passt de bal in één keer door. Daar is Juzups, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzups draait met de bal, schiet en ... Pogliaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sferza neemt de hoekschop. Juzups kopt de bal weg. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pogliaghi probeert de bal met de borst te controleren. Pogliaghi met een sublieme pass. Juzups is nu in balbezit. Juzups draait met de bal, schiet en ... Tolledi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 10:0

87e minuut.
Medves rent richting de bal. Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski met een sublieme pass. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Tolledi trapt de bal weg. Pulgar kopt de bal weg. Juzups bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzups haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Saligoi kopt de bal weg. Noviello rent richting de bal. Noviello passt de bal zonder na te denken. Juzups rent richting de bal. Juzups haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sommariva Perno 13%, Roma gordiani 87%.
FC Sommariva Perno - Roma gordiani 10:0