Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ars et Labor Cit Turin
5-3-2b Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 20.6
solid Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Paladin de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass. Daar is Sahakoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryan is nu in balbezit. Bryan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gambarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti geeft de bal voor. Bryan rent richting de bal. Bryan haalt uit met een fantastische trap. Gambarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Konstantinidis rent richting de bal. Konstantinidis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pane de bal. Bryan rent richting de bal. Bryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Paladin de bal. Pane is nu in balbezit. Met opzet legt Bryan zijn tegenspeler op de grond. Bryan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pane is nu in balbezit. Paladin onderschept slim de pass. Herrera speelt de bal door. Sahakoski rent richting de bal. Sahakoski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Paladin probeert naar een medespeler te passen. Herrera speelt de bal door. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan draait met de bal, schiet en ... Gambarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fazii geeft de bal voor. Pane kopt de bal weg. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti geeft een lange en hoge pass. Herrera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zumbo speelt de bal door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera met een sublieme pass. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan geeft een hoge lob. Gambarini bokst de bal weg. Sahakoski rent richting de bal. Sahakoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 1:0

32e minuut.
Bušek met een sublieme pass. Angelillis bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelillis geeft een lange en hoge pass. Sahakoski rent richting de bal. Sahakoski haalt uit met een fantastische trap. Gambarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Fornasieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een lange en hoge pass. Bryan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 2:0

37e minuut.
Bušek rent richting de bal. Klungelig pakt Bisconti de bal. Bisconti passt de bal in één keer door. Bryan is nu in balbezit. Bryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 3:0

39e minuut.
Pane is nu in balbezit. Pane met een sublieme pass. Fornasieri probeert naar een medespeler te passen. Sahakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakoski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Paladin kopt de bal weg. Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fantacco kopt de bal weg. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera passt de bal in één keer door. Daar is Bryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 4:0

44e minuut.
Fazii onderschept slim de pass. Fazii speelt de bal door. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Bryan is nu in balbezit. Bryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 24%, Cit Turin 76%.
Ars et Labor - Cit Turin 5:0

46e minuut.
Bisconti is nu in balbezit. Bisconti geeft een lange en hoge pass. Bryan is nu in balbezit. Bryan haalt uit met een fantastische trap. Gambarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 6:0

49e minuut.
Bryan is nu in balbezit. Klungelig pakt Sahakoski de bal. Paladin rent richting de bal. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan schiet op doel. Gambarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bastanza heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bisconti met de inworp. Paladin is nu in balbezit. Cucinato is nu in balbezit. Paladin verovert de bal door een tackle van achteren. Paladin probeert naar een medespeler te passen. Gambarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Gallenca trapt de bal weg. Bisconti kopt de bal weg. Bryan is nu in balbezit. Sahakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakoski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Paladin onderschept slim de pass. Paladin probeert naar een medespeler te passen. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gallenca de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paladin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sahakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 7:0

58e minuut.
Zumbo met een sublieme pass. Daar is Sahakoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gallenca met een harde bal richting middenveld. Bisconti kopt de bal weg. Bryan heeft problemen om de bal te vangen. Sahakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakoski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sahakoski onderschept slim de pass. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti passt de bal zonder na te denken. Paladin rent richting de bal. Paladin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bryan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pane kopt de bal weg. Angelillis rent richting de bal. Angelillis geeft de bal voor. Sahakoski is nu in balbezit. Sahakoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Bastanza de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paladin zal de hoekschop nemen. Bryan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 8:0

67e minuut.
Sahakoski geeft de bal voor. Paladin is nu in balbezit. Paladin speelt de bal door. Bisconti rent richting de bal. Bisconti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gallenca geeft de bal voor. Paladin probeert de bal met de borst te controleren. Paladin speelt de bal door. Sahakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakoski haalt uit met een fantastische trap. Gambarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paladin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti onderschept slim de pass. Bisconti geeft een hoge lob. Bryan is nu in balbezit. Bryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Paladin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paladin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sahakoski de bal. Sahakoski draait met de bal, schiet en ... Gambarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 9:0

78e minuut.
Gallenca geeft een lange en hoge pass. Herrera is nu in balbezit. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallenca trapt de bal weg. Fazii kopt de bal weg. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan draait met de bal, schiet en ... Gambarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrera met een snelle inworp. Paladin heeft problemen om de bal te vangen. Paladin geeft een hoge lob. Sahakoski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Bryan de bal. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Sahakoski heeft problemen om de bal te vangen. Sahakoski schiet op doel. Gambarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 10:0

90e minuut.
Bryan onderschept slim de pass. Sahakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakoski passt de bal zonder na te denken. Bryan rent richting de bal. Bryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallenca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Cit Turin 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 14%, Cit Turin 86%.
Ars et Labor - Cit Turin 11:0