Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huddersfield Marhans
4-1-1-3-1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 19.7
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Franceschin bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Puyvelde verovert de bal door een tackle van achteren. Van Puyvelde passt de bal met de wreef. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Centofanti rent richting de bal. de Kruijff onderschept slim de pass. de Kruijff met een sublieme pass. Varjan heeft problemen om de bal te vangen. Varjan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Portello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machi komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Varjan speelt de bal door. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan met een sublieme pass. Varjan is nu in balbezit. Varjan schiet op doel. Facetti bokst de bal weg. Varjan is nu in balbezit. Varjan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Varjan de bal. Wat een zware overtreding van De Berardi ... Strafschop! Varjan raakt geblesseerd tijdens het duel. Stephens neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 2:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrwa met de inworp. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian geeft de bal voor. Varjan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lucian is nu in balbezit. Lucian passt de bal in één keer door. Glielmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Varjan draait met de bal, schiet en ... Facetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 3:0

39e minuut.
Franceschin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Sharnouby met de inworp. Moldovan geeft de bal voor. Varjan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Van Puyvelde rent richting de bal. Varjan rent richting de bal. Varjan schiet op doel. Facetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huddersfield 24%, Marhans 76%.
huddersfield - Marhans 4:0

47e minuut.
Franceschin geeft de bal voor. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan geeft de bal voor. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is de Kruijff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Kruijff probeert naar een medespeler te passen. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Puyvelde is nu in balbezit. Van Puyvelde draait met de bal, schiet en ... Facetti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 5:0

51e minuut.
Van Puyvelde geeft een lange en hoge pass. Machi kan de bal niet met de borst controleren. Varjan is nu in balbezit. Varjan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 6:0

53e minuut.
de Kruijff speelt de bal door. Klungelig pakt Van Puyvelde de bal. Varjan is nu in balbezit. Van Puyvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Puyvelde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Moldovan is nu in balbezit. Moldovan met een sublieme pass. Van Puyvelde met een sublieme pass. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwa is nu in balbezit. de Kruijff probeert naar een medespeler te passen. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Glielmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan schiet op doel. Glielmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
de Kruijff speelt de bal door. Klungelig pakt Van Puyvelde de bal. Van Puyvelde passt de bal zonder na te denken. Varjan rent richting de bal. Varjan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 7:0

65e minuut.
Siadaczka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Cannati de bal onder controle te krijgen. Inworp. Wyrwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siadaczka is nu in balbezit. Siadaczka geeft de bal voor. Facetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Machi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 8:0

72e minuut.
De Berardi met een snelle inworp. Centofanti kan de bal niet met de borst controleren. Van Puyvelde probeert naar een medespeler te passen. Varjan rent richting de bal. Varjan draait met de bal, schiet en ... Facetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Puyvelde is nu in balbezit. Van Puyvelde draait met de bal, schiet en ... Facetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Centofanti geeft een lange en hoge pass. Al-Sharnouby kan de bal niet met de borst controleren. Al-Sharnouby passt de bal in één keer door. Daar is Van Puyvelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Puyvelde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Van Puyvelde met een sublieme pass. Glielmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan onderschept slim de pass. Varjan draait met de bal, schiet en ... Facetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Glielmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 9:0

78e minuut.
Draicchio is nu in balbezit. Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Varjan passt de bal zonder na te denken. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Van Puyvelde onderschept slim de pass. Van Puyvelde geeft een lange en hoge pass. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel. Facetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 10:0

88e minuut.
Wyrwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siadaczka geeft een lange en hoge pass. Varjan heeft problemen om de bal te vangen. Van Puyvelde rent richting de bal. Van Puyvelde haalt uit met een fantastische trap. Facetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siadaczka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Varjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Marhans 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huddersfield 22%, Marhans 78%.
huddersfield - Marhans 11:0