Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
violetta Sceicco Football Club
speriamo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
8% Spel op eigen helft 92%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 18.4
excellent Schieten poor
average Passen hopeless
average Verdedigen poor


3e minuut.
Stachurski is nu in balbezit. Stachurski geeft de bal voor. Stephens heeft problemen om de bal te vangen. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stachurski geeft een lange en hoge pass. Barattieri rent richting de bal. Barattieri geeft de bal voor. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Portas is nu in balbezit. Portas geeft een hoge lob. Collar kopt de bal weg. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Niedziułka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 1:0

12e minuut.
Collar kopt de bal weg. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens schiet op doel. Melchiorri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cofeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Genta de bal. Cocchi begaat een overtreding. Genta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrepka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Collar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cofeno met een harde bal richting middenveld. Daar is Portas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portas geeft een lange en hoge pass. Niedziułka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 3:0

16e minuut.
Lorenzon kopt de bal weg. Hrepka heeft problemen om de bal te vangen. Hrepka met een sublieme pass. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 4:0

18e minuut.
Genta is nu in balbezit. Genta passt de bal in één keer door. Stachurski probeert naar een medespeler te passen. Collar heeft problemen om de bal te vangen. Collar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar geeft de bal voor. Frighi heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 5:0

21e minuut.
Portas speelt de bal door. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzon is nu in balbezit. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka schiet op doel. Cofeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cofeno probeert naar een medespeler te passen. Stachurski kopt de bal weg. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens heeft problemen om de bal te vangen. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ulli kopt de bal weg. Pedreiro geeft de bal voor. Stachurski kopt de bal weg. Stephens is nu in balbezit. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 6:0

28e minuut.
Portas is nu in balbezit. Portas geeft een lange en hoge pass. Collar controleert de bal met de borst. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 7:0

29e minuut.
Ratti met een sublieme pass. Collar rent richting de bal. Collar passt de bal zonder na te denken. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 8:0

31e minuut.
Niedziułka rent richting de bal. Genta rent richting de bal. Genta passt de bal in één keer door. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Frighi passt de bal in één keer door. Stachurski met een sublieme pass. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 9:0

37e minuut.
Genta geeft de bal voor. Klungelig pakt Barattieri de bal. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka schiet op doel. Cofeno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 10:0

39e minuut.
Vega Rodríguez geeft de bal voor. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens geeft de bal voor. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ratti kan de bal niet met de borst controleren. Portas bereikt de bal nog maar net als eerste. Portas geeft de bal voor. Collar is nu in balbezit. Collar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Portas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barattieri de bal. Genta onderschept slim de pass. Genta geeft de bal voor. Niedziułka springt en kopt de bal. Cofeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 11:0

43e minuut.
Genta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 8%, Sceicco Football Club 92%.
violetta - Sceicco Football Club 12:0

47e minuut.
Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski passt de bal in één keer door. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 13:0

50e minuut.
Genta is nu in balbezit. Genta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lorenzon de bal. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 14:0

52e minuut.
Klungelig pakt Faidutti de bal. Genta bereikt de bal nog maar net als eerste. Genta passt de bal in één keer door. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 15:0

56e minuut.
Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens speelt de bal door. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Niedziułka schiet op doel. Cofeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Stachurski heeft problemen om de bal te vangen. Stachurski probeert naar een medespeler te passen. Collar is nu in balbezit. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Niedziułka speelt de bal door. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar passt de bal zonder na te denken. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Genta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulli rent richting de bal. Pedreiro onderschept slim de pass. Pedreiro geeft een lange en hoge pass. Stephens maakt een snoekduik en kopt de bal. Cofeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Ulli met een sublieme pass. Klungelig pakt Stachurski de bal. Stachurski probeert naar een medespeler te passen. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Melchiorri de bal. Stephens is nu in balbezit. Stephens geeft een hoge lob. Genta rent richting de bal. Collar geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 16:0

72e minuut.
Portas geeft de bal voor. Faidutti kopt de bal weg. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 17:0

73e minuut.
Hrepka geeft een hoge lob. Stachurski rent richting de bal. Stachurski geeft een lange en hoge pass. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Faidutti passt de bal in één keer door. Daar is Portas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portas geeft een lange en hoge pass. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Cofeno bokst de bal weg. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Cofeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 18:0

81e minuut.
Doeltrap. Barattieri trapt de bal weg van het doel. Genta geeft een lange en hoge pass. Collar kan de bal niet met de borst controleren. Collar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 19:0

83e minuut.
Portas is nu in balbezit. Klungelig pakt Stephens de bal. Stephens speelt de bal door. Collar rent richting de bal. Collar schiet op doel. De bal raakt de paal. Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Melchiorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka onderschept slim de pass. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Cofeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 20:0

85e minuut.
Genta bereikt de bal nog maar net als eerste. Genta probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 21:0

89e minuut.
Lorenzon controleert de bal met de borst. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stephens de bal. Stephens geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Niedziułka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Sceicco Football Club 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 9%, Sceicco Football Club 91%.
violetta - Sceicco Football Club 22:0