Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fantacimbri RealTBM
miee Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 20.7
incredible Schieten weak
excellent Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Barontini kopt de bal weg. Daar is Santaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni geeft een lange en hoge pass. Brakoniecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 1:0

9e minuut.
Barontini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brakoniecki de bal. Brakoniecki speelt de bal door. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo draait met de bal, schiet en ... Lorenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Barlassina de bal onder controle te krijgen. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollini rent richting de bal. Caiozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Caiozzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 2:0

13e minuut.
Klungelig pakt Caiozzo de bal. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki speelt de bal door. Barontini is nu in balbezit. Barontini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aymerich rent richting de bal. Aymerich passt de bal met de wreef. Zaggia is nu in balbezit. Zaggia geeft de bal voor. Brakoniecki krijgt zijn hoofd ertegen. Lorenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 3:0

18e minuut.
Santaroni met een sublieme pass. Brakoniecki heeft problemen om de bal te vangen. Brakoniecki probeert naar een medespeler te passen. Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Caiozzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandino rent richting de bal. Caiozzo maakt een afschuwelijke overtreding. Brandino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brandino kan niet meer verder spelen. Varner komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Santaroni met een sublieme pass. Brakoniecki heeft problemen om de bal te vangen. Brakoniecki passt de bal zonder na te denken. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 4:0

25e minuut.
Zaggia kopt de bal weg. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki passt de bal met de wreef. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaggia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaggia geeft de bal voor. Brakoniecki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 5:0

33e minuut.
Quondamangelomaria probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zaggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaggia geeft een hoge lob. Brakoniecki is nu in balbezit. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zaggia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaggia probeert naar een medespeler te passen. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki schiet op doel. Lorenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Barontini rent richting de bal. Barontini geeft een hoge lob. Brakoniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 6:0

37e minuut.
Zollini is nu in balbezit. Barontini verovert de bal door een tackle van achteren. Barontini passt de bal met de wreef. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 7:0

38e minuut.
Baldissero passt de bal met de wreef. Dilazzaro is nu in balbezit. Caiozzo onderschept slim de pass. Caiozzo geeft een lange en hoge pass. Brakoniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 8:0

43e minuut.
Barlassina met een sublieme pass. Aymerich met een sublieme pass. Klungelig pakt Caiozzo de bal. Caiozzo geeft de bal voor. Brakoniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Falzea trapt de bal weg. Zaggia kopt de bal weg. Brakoniecki controleert de bal met de borst. Brakoniecki schiet op doel. Lorenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 22%, RealTBM 78%.
fantacimbri - RealTBM 9:0

47e minuut.
Barontini rent richting de bal. Barontini geeft de bal voor. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 10:0

51e minuut.
Zaggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaggia passt de bal met de wreef. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni geeft de bal voor. Caiozzo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Maganuco rent richting de bal. Brakoniecki onderschept slim de pass. Brakoniecki met een sublieme pass. Zaggia rent richting de bal. Zaggia geeft een hoge lob. Lorenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zaggia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barontini springt en kopt de bal. Klungelig pakt Brakoniecki de bal. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 11:0

55e minuut.
Zaggia geeft een hoge lob. Santaroni geeft de bal voor. Barontini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 12:0

58e minuut.
Brakoniecki passt de bal zonder na te denken. Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini geeft een hoge lob. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo geeft een lange en hoge pass. Lorenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 13:0

59e minuut.
Cesaratti geeft een lange en hoge pass. Zaggia met een sublieme pass. Barlassina probeert naar een medespeler te passen. Brakoniecki is nu in balbezit. Brakoniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brakoniecki onderschept slim de pass. Brakoniecki met een sublieme pass. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 14:0

63e minuut.
Barontini rent richting de bal. Barontini geeft een lange en hoge pass. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki schiet op doel. Lorenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 15:0

65e minuut.
Barontini passt de bal met de wreef. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki speelt de bal door. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo schiet op doel. Lorenti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 16:0

69e minuut.
Aymerich kan de bal niet met de borst controleren. Aymerich geeft de bal voor. Falzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki onderschept slim de pass. Brakoniecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Falzea kopt de bal weg. Daar is Zaggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaggia draait met de bal, schiet en ... Caiozzo probeert de bal aan de voet te houden. Zaggia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 17:0

73e minuut.
Brakoniecki onderschept slim de pass. Brakoniecki geeft een hoge lob. Santaroni rent richting de bal. Santaroni geeft een hoge lob. Brakoniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Brakoniecki de bal. Amato geeft een lange en hoge pass. Quondamangelomaria probeert naar een medespeler te passen. Zaggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaggia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lorenti met een harde bal richting middenveld. Zaggia kopt de bal weg. Varner kan de bal niet met de borst controleren. Caiozzo onderschept slim de pass. Caiozzo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 18:0

78e minuut.
Belgiovine passt de bal in één keer door. Maganuco rent richting de bal. Barontini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barontini krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Zaggia speelt de bal door. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo probeert naar een medespeler te passen. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Falzea geeft de bal voor. Inworp. Santaroni met een snelle inworp. Barontini rent richting de bal. Barontini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Barontini is nu in balbezit. Barontini passt de bal in één keer door. Amato heeft problemen om de bal te vangen. Brakoniecki is nu in balbezit. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Di Prinzio geeft een hoge lob. Inworp. Santaroni met de inworp. Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 19:0

89e minuut.
Santaroni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amato de bal. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap. Lorenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - RealTBM 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 13%, RealTBM 87%.
fantacimbri - RealTBM 20:0