Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Birgi Real Emalacri
4-4-2 base Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
13% Spel op eigen helft 87%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Garré passt de bal in één keer door. Fumeo is nu in balbezit. Fumeo speelt de bal door. Portal rent richting de bal. Portal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Portal de bal onder controle te krijgen. Alcazar kopt de bal weg. Klungelig pakt Bidini de bal. Alcazar rent richting de bal. Alcazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Alcazar is nu in balbezit. Dondolini rent richting de bal. Alcazar onderschept slim de pass. Alcazar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Candeo is nu in balbezit. Burlić onderschept slim de pass. Burlić geeft een lange en hoge pass. Alcazar is nu in balbezit. Alcazar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Garré passt de bal zonder na te denken. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcazar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lanaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaro geeft een hoge lob. Daar is Paoletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garré geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Garré bereikt de bal nog maar net als eerste. Garré geeft een lange en hoge pass. Lanaro speelt de bal door. Alcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Birgi - Real Emalacri 1:0

36e minuut.
Spotorno met een sublieme pass. Provenzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzali met een sublieme pass. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fumeo passt de bal met de wreef. Portal rent richting de bal. Alcazar rent richting de bal. Alcazar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Burlić is nu in balbezit. Burlić met een sublieme pass. Alcazar heeft problemen om de bal te vangen. Alcazar haalt uit met een fantastische trap. Roncalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Birgi 19%, Real Emalacri 81%.
A.C. Birgi - Real Emalacri 1:0

54e minuut.
Garré verovert de bal door een tackle van achteren. Bidini speelt de bal door. Garré probeert naar een medespeler te passen. Alcazar rent richting de bal. Alcazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Birgi - Real Emalacri 2:0

56e minuut.
Klungelig pakt Fumeo de bal. Fumeo geeft een lange en hoge pass. Burlić heeft problemen om de bal te vangen. Provenzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

62e minuut.
Garré met een sublieme pass. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dondolini ... Strafschop! Fumeo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Della Maggiore neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Birgi - Real Emalacri 3:0

65e minuut.
Inworp. Iskanyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Alcazar is nu in balbezit. Portal is nu in balbezit. Portal passt de bal in één keer door. Burlić rent richting de bal. Burlić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunghez komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Bunghez met een snelle inworp. Iskanyan probeert naar een medespeler te passen. Alcazar is nu in balbezit. Alcazar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Portal rent richting de bal. Portal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Birgi - Real Emalacri 4:0

80e minuut.
Lanaro kopt de bal weg. Garré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candeo. Garré wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garré kan niet meer verder spelen. Benli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Birgi 6%, Real Emalacri 94%.
A.C. Birgi - Real Emalacri 4:0