Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Rizziconi Calcio filippo club
442 Alto Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Christiansson passt de bal in één keer door. Tormene verovert de bal door een tackle van achteren. Bloquel probeert naar een medespeler te passen. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Chiaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 1:0

6e minuut.
Marturana rent richting de bal. Cambria verovert de bal door een tackle van achteren. Christiansson speelt de bal door. Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sybis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Helmer passt de bal zonder na te denken. Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloquel passt de bal met de wreef. Sybis rent richting de bal. Sybis schiet op doel. Chiaretto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Jochimsen passt de bal zonder na te denken. Helmer is nu in balbezit. Helmer passt de bal in één keer door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 2:0

12e minuut.
Bloquel rent richting de bal. Bloquel speelt de bal door. Christiansson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sybis de bal. Sybis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Christiansson rent richting de bal. Christiansson speelt de bal door. Bernizzoni probeert naar een medespeler te passen. Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloquel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cambria rent richting de bal. Cambria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 3:0

14e minuut.
Klungelig pakt Moine de bal. Moine met een sublieme pass. Marturana is nu in balbezit. Cambria verovert de bal door een tackle van achteren. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Tormene trapt de bal weg. Jochimsen kopt de bal weg. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chiaretto trapt de bal weg. Helmer kopt de bal weg. Christiansson met een sublieme pass. Sybis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sybis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 4:0

19e minuut.
Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer passt de bal met de wreef. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Canton bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansson onderschept slim de pass. Christiansson probeert naar een medespeler te passen. Sybis rent richting de bal. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Christiansson geeft de bal voor. Lagatella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagatella passt de bal in één keer door. Cambria is nu in balbezit. Cambria draait met de bal, schiet en ... Chiaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cambria is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Canton is nu in balbezit. Christiansson onderschept slim de pass. Christiansson speelt de bal door. Sybis is nu in balbezit. Sybis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tormene de bal. Christiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jochimsen zal de hoekschop nemen. Sybis probeert de bal met de borst te controleren. Bloquel rent richting de bal. Christiansson rent richting de bal. Christiansson schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Daar is Christiansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christiansson passt de bal met de wreef. Helmer speelt de bal door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jochimsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochimsen passt de bal in één keer door. Daar is Cambria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 5:0

37e minuut.
Lagatella passt de bal in één keer door. Christiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansson passt de bal zonder na te denken. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis draait met de bal, schiet en ... Chiaretto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jochimsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cambria de bal. Christiansson is nu in balbezit. Christiansson passt de bal zonder na te denken. Helmer met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Canton bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansson verovert de bal door een tackle van achteren. Christiansson met een sublieme pass. Cambria is nu in balbezit. Cambria schiet op doel. Chiaretto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bloquel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cambria springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 6:0

43e minuut.
Bernizzoni rent richting de bal. Bernizzoni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cambria de bal onder controle te krijgen. Helmer rent richting de bal. Helmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 7:0

45e minuut.
Helmer is nu in balbezit. Helmer passt de bal met de wreef. Bernizzoni is nu in balbezit. Cambria verovert de bal door een tackle van achteren. Cambria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Rizziconi Calcio 10%, filippo club 90%.
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 7:0

53e minuut.
Christiansson rent richting de bal. Christiansson geeft een lange en hoge pass. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria draait met de bal, schiet en ... Chiaretto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 8:0

54e minuut.
Chiricosta met een sublieme pass. Canton heeft problemen om de bal te vangen. Cambria onderschept slim de pass. Sybis rent richting de bal. Sybis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 9:0

58e minuut.
Christiansson passt de bal in één keer door. Cambria is nu in balbezit. Cambria passt de bal met de wreef. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Helmer passt de bal met de wreef. Sybis is nu in balbezit. Sybis passt de bal in één keer door. Cambria rent richting de bal. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Chiaretto bokst de bal weg. Christiansson rent richting de bal. Cambria rent richting de bal. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Chiaretto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 10:0

61e minuut.
Jochimsen met een sublieme pass. Bloquel speelt de bal door. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis schiet op doel. Chiaretto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 11:0

65e minuut.
Canton geeft de bal voor. Guijarro probeert naar een medespeler te passen. Helmer probeert de bal aan de voet te houden. Bloquel rent richting de bal. Bloquel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Lagatella probeert de bal aan de voet te houden. Jochimsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Cambria de bal. Cambria schiet op doel. Chiaretto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 12:0

72e minuut.
Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer passt de bal in één keer door. Christiansson probeert naar een medespeler te passen. Sybis heeft problemen om de bal te vangen. Sybis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Lagatella met de inworp. Porcu kan de bal niet met de borst controleren. Christiansson probeert naar een medespeler te passen. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Chiaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jochimsen is nu in balbezit. Jochimsen passt de bal met de wreef. Bloquel speelt de bal door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Helmer passt de bal zonder na te denken. Jochimsen is nu in balbezit. Jochimsen passt de bal met de wreef. Cambria is nu in balbezit. Cambria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jochimsen geeft een lange en hoge pass. Sybis rent richting de bal. Sybis passt de bal zonder na te denken. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 13:0

83e minuut.
Helmer passt de bal in één keer door. Christiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansson passt de bal zonder na te denken. Sybis rent richting de bal. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Chiaretto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 14:0

85e minuut.
Guijarro met een snelle inworp. Jochimsen probeert naar een medespeler te passen. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis draait met de bal, schiet en ... Chiaretto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 15:0

87e minuut.
Klungelig pakt Tormene de bal. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis met een sublieme pass. Cambria is nu in balbezit. Cambria schiet op doel. Chiaretto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 16:0

89e minuut.
Chiaretto trapt de bal weg van het doel. Jochimsen kopt de bal weg. Tormene bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria onderschept slim de pass. Cambria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Rizziconi Calcio 15%, filippo club 85%.
ASD Rizziconi Calcio - filippo club 16:0