Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livorno KGB Real Castagna
redioloni 541 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Di Gregorio trapt de bal weg. Campione controleert de bal met de borst. Campione met een sublieme pass. Daar is Korljan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korljan draait met de bal, schiet en ... Aveni bokst de bal weg.

8e minuut.
Gaggiola geeft een hoge lob. Cuéllar kopt de bal weg. Klungelig pakt Serino de bal. Serino geeft de bal voor. Korljan krijgt zijn hoofd ertegen. Aveni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Fortezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortezza geeft een hoge lob. Campione kopt de bal weg. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korljan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 1:0

10e minuut.
Garuffo verovert de bal door een tackle van achteren. Garuffo passt de bal in één keer door. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korljan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fortezza heeft problemen om de bal te vangen. Nugnes rent richting de bal. Nugnes geeft de bal voor. Korljan is nu in balbezit. Korljan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 2:0

18e minuut.
Di Gregorio rent richting de bal. Garuffo verovert de bal door een tackle van achteren. Garuffo passt de bal zonder na te denken. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korljan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 3:0

19e minuut.
Cerulli is nu in balbezit. Cerulli passt de bal met de wreef. Korljan is nu in balbezit. Korljan haalt uit met een fantastische trap. Aveni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 4:0

21e minuut.
Fortezza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nugnes met de inworp. Ferrarini is nu in balbezit. Ferrarini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Campione kopt de bal weg. Klungelig pakt Cerulli de bal. Nugnes probeert naar een medespeler te passen. Korljan is nu in balbezit. Korljan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 5:0

27e minuut.
Bartolotta heeft problemen om de bal te vangen. Campione geeft de bal voor. Korljan kopt de bal weg. Garuffo is nu in balbezit. Garuffo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 6:0

38e minuut.
Garuffo met een sublieme pass. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuffo draait met de bal, schiet en ... Aveni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 7:0

39e minuut.
Nugnes geeft een lange en hoge pass. Ferrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korljan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 8:0

41e minuut.
Cerulli rent richting de bal. Cerulli speelt de bal door. Serino probeert naar een medespeler te passen. Korljan rent richting de bal. Korljan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Serino met de inworp. Garuffo rent richting de bal. Garuffo geeft een hoge lob. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korljan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 14%, Real Castagna 86%.
Livorno KGB - Real Castagna 9:0

47e minuut.
Campione onderschept slim de pass. Campione geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korljan de bal. Korljan haalt uit met een fantastische trap. Aveni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 10:0

48e minuut.
Guercini komt het veld opgelopen. Riccetti komt het veld opgelopen. Bassanelli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Riccetti passt de bal in één keer door. Garuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuffo geeft een lange en hoge pass. Korljan rent richting de bal. Korljan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bassanelli met een snelle inworp. Riccetti geeft de bal voor. Garuffo speelt de bal door. Korljan kan de bal niet met de borst controleren. Korljan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 11:0

56e minuut.
Bresciani rent richting de bal. Serino rent richting de bal. Serino passt de bal in één keer door. Korljan is nu in balbezit. Korljan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aveni trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garuffo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Serino de bal. Serino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Korljan verovert de bal door een tackle van achteren. Korljan passt de bal zonder na te denken. Riccetti rent richting de bal. Riccetti draait met de bal, schiet en ... Aveni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Serino met een snelle inworp. Campione met een sublieme pass. Korljan rent richting de bal. Garuffo is nu in balbezit. Garuffo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 12:0

64e minuut.
Cerulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuffo rent richting de bal. Garuffo geeft een hoge lob. Daar is Di Gregorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korljan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 13:0

66e minuut.
Gaggiola kopt de bal weg. Bassanelli is nu in balbezit. Bassanelli geeft de bal voor. Korljan rent richting de bal. Korljan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Korljan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korljan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaggiola de bal onder controle te krijgen. Riccetti rent richting de bal. Riccetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Guercini geeft een hoge lob. Bassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassanelli passt de bal zonder na te denken. Korljan is nu in balbezit. Korljan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pellizza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zullo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Garuffo geeft een lange en hoge pass. Di Gregorio heeft problemen om de bal te vangen. Korljan is nu in balbezit. Korljan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Serino rent richting de bal. Serino passt de bal met de wreef. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuffo is nu in balbezit. Garuffo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Aveni probeert naar een medespeler te passen. Campione probeert de bal met de borst te controleren. Campione met een sublieme pass. Korljan is nu in balbezit. Korljan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Bresciani de bal. Bresciani geeft een hoge lob. Bassanelli met een sublieme pass. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korljan draait met de bal, schiet en ... Aveni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuffo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 14:0

87e minuut.
Garuffo passt de bal met de wreef. Riccetti rent richting de bal. Riccetti passt de bal met de wreef. Korljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korljan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Real Castagna 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 15%, Real Castagna 85%.
Livorno KGB - Real Castagna 15:0