Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalimavis YUVENTUS FC
cat Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 14.5
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Oszenda is nu in balbezit. Oszenda passt de bal zonder na te denken. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca schiet op doel. Mascino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 1:0

5e minuut.
Oszenda is nu in balbezit. Pinčić is nu in balbezit. Pinčić geeft een hoge lob. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz schiet op doel. Mascino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Broda kopt de bal weg. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Demirian geeft een hoge lob. Bimba kopt de bal weg. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda draait met de bal, schiet en ... Mascino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 2:0

8e minuut.
Cervo de Luca speelt de bal door. Mészöly rent richting de bal. Mészöly geeft een lange en hoge pass. Oszenda rent richting de bal. Oszenda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cervo de Luca probeert naar een medespeler te passen. Broda rent richting de bal. Oszenda verovert de bal door een tackle van achteren. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 3:0

12e minuut.
Mascino trapt de bal weg. Tristá kopt de bal weg. Saccomanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Oszenda probeert de bal met de borst te controleren. Oszenda schiet op doel. Mascino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 4:0

17e minuut.
Piotrowicz onderschept slim de pass. Piotrowicz met een sublieme pass. Oszenda rent richting de bal. Oszenda schiet op doel. Quero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 5:0

20e minuut.
Cervo de Luca passt de bal in één keer door. Trapé is nu in balbezit. Tristá onderschept slim de pass. Tristá draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oszenda rent richting de bal. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 6:0

22e minuut.
Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Soregaroli rent richting de bal. Soregaroli met een sublieme pass. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pinčić geeft een lange en hoge pass. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Broda de bal onder controle te krijgen. Mascino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 7:0

29e minuut.
Šimoníček geeft een lange en hoge pass. Piotrowicz kan de bal niet met de borst controleren. Piotrowicz met een sublieme pass. Oszenda rent richting de bal. Oszenda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quero heeft problemen om de bal te vangen. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oszenda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 8:0

31e minuut.
Pinčić rent richting de bal. Pinčić probeert naar een medespeler te passen. Oszenda heeft problemen om de bal te vangen. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda schiet op doel. Mascino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 9:0

33e minuut.
Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz geeft de bal voor. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pinčić met een sublieme pass. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca speelt de bal door. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Quero probeert naar een medespeler te passen. Tristá rent richting de bal. Tristá passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cervo de Luca de bal. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Šimoníček rent richting de bal. Šimoníček geeft een lange en hoge pass. Pinčić speelt de bal door. Oszenda rent richting de bal. Oszenda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 10:0

44e minuut.
Oszenda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pinčić de bal. Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinčić onderschept slim de pass. Pinčić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Oszenda is nu in balbezit. Pinčić is nu in balbezit. Pinčić geeft een hoge lob. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalimavis 13%, YUVENTUS FC 87%.
Kalimavis - YUVENTUS FC 11:0

47e minuut.
Pinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinčić geeft een lange en hoge pass. Oszenda rent richting de bal. Oszenda haalt uit met een fantastische trap. Mascino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 12:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mascino trapt de bal weg van het doel. Tristá met een sublieme pass. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... Daar is Bimba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinčić is nu in balbezit. Pinčić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Mascino met een harde bal richting middenveld. Tristá kopt de bal weg. Oszenda rent richting de bal. Oszenda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Broda geeft een lange en hoge pass. Czarnotta probeert naar een medespeler te passen. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Saccomanni met de inworp. Klungelig pakt Barello de bal. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Klungelig pakt Oszenda de bal. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca met een sublieme pass. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mascino trapt de bal weg van het doel. Czarnotta kopt de bal weg. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - YUVENTUS FC 13:0

77e minuut.
Tristá is nu in balbezit. Tristá probeert naar een medespeler te passen. Czarnotta met een sublieme pass. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mascino trapt de bal weg van het doel. Czarnotta rent richting de bal. Czarnotta passt de bal met de wreef. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Czarnotta is nu in balbezit. Czarnotta passt de bal zonder na te denken. Cervo de Luca rent richting de bal. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda schiet op doel. Mascino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Genestreti rent richting de bal. Genestreti probeert naar een medespeler te passen. Tristá geeft een lange en hoge pass. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mascino trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pinčić de bal. Pinčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mascino met een sublieme pass. Czarnotta kopt de bal weg. Oszenda rent richting de bal. Oszenda haalt uit met een fantastische trap. Broda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalimavis 17%, YUVENTUS FC 83%.
Kalimavis - YUVENTUS FC 13:0