Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wilsons strikers ROSSI FC
343 Tactiek SWEEPA
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 19.8
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


5e minuut.
Beech is nu in balbezit. Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Soares Nascimento rent richting de bal. Soares Nascimento haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Bidas kopt de bal weg. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijnders rent richting de bal. Reijnders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 1:0

7e minuut.
Reijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reijnders is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bidas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soares Nascimento rent richting de bal. Soares Nascimento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gascón geeft een lange en hoge pass. Soares Nascimento kopt de bal weg. Reijnders rent richting de bal. Reijnders haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Powell de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 2:0

12e minuut.
Bidas passt de bal zonder na te denken. Severo met een sublieme pass. Zhivkov rent richting de bal. Soares Nascimento verovert de bal door een tackle van achteren. Soares Nascimento schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 3:0

19e minuut.
Reijnders speelt de bal door. Severo bereikt de bal nog maar net als eerste. Severo passt de bal met de wreef. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento haalt uit met een fantastische trap. Whittaker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 4:0

22e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas passt de bal met de wreef. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ... Uğralı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

23e minuut.
Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento verovert de bal door een tackle van achteren. Soares Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Reijnders heeft problemen om de bal te vangen. Reijnders haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lisbie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waugh is nu in balbezit. Franczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waugh raakt geblesseerd tijdens het duel. Moore legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Guarisco bokst de bal weg. Gonzales rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón verovert de bal door een tackle van achteren. Gascón passt de bal in één keer door. Daar is Soares Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ... Whittaker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gonzales geeft een hoge lob. Bidas rent richting de bal. Bidas passt de bal in één keer door. Reijnders rent richting de bal. Reijnders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 5:0

33e minuut.
Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento passt de bal zonder na te denken. Reijnders rent richting de bal. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 6:0

36e minuut.
Lisbie is nu in balbezit. Reijnders verovert de bal door een tackle van achteren. Reijnders geeft een lange en hoge pass. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Nascimento rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 7:0

40e minuut.
Bidas rent richting de bal. Folgora speelt de bal door. Daar is Reijnders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 8:0

44e minuut.
Soares Nascimento rent richting de bal. Severo rent richting de bal. Severo geeft de bal voor. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 23%, ROSSI FC 77%.
wilsons strikers - ROSSI FC 9:0

46e minuut.
Beech probeert naar een medespeler te passen. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore passt de bal in één keer door. Reijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijnders geeft de bal voor. Whittaker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Franczyk speelt de bal door. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento geeft de bal voor. Reijnders rent richting de bal. Reijnders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Folgora probeert naar een medespeler te passen. Hue heeft problemen om de bal te vangen. Severo rent richting de bal. Reijnders rent richting de bal. Reijnders draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Powell de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Reijnders rent richting de bal. Bidas geeft de bal voor. Soares Nascimento springt en kopt de bal. Whittaker bokst de bal weg. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 10:0

63e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soares Nascimento de bal. Soares Nascimento schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 11:0

63e minuut.
Tufeanu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bidas onderschept slim de pass. Bidas met een sublieme pass. Soares Nascimento rent richting de bal. Severo rent richting de bal. Severo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Severo verovert de bal door een tackle van achteren. Severo geeft een hoge lob. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento schiet op doel. Whittaker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 12:0

76e minuut.
Inworp. Cintra komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Whittaker trapt de bal weg van het doel. Franczyk kopt de bal weg. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gascón kopt de bal weg. Bidas probeert de bal met de borst te controleren. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - ROSSI FC 13:0

90e minuut.
Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gascón is nu in balbezit. Gascón geeft een lange en hoge pass. Daar is Soares Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Nascimento schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tufeanu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 23%, ROSSI FC 77%.
wilsons strikers - ROSSI FC 13:0