Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Prague 68ers Liverpool FC 1892
cobrachain Tactiek -451-off
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 73.2
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
Bajza rent richting de bal. Dokonalý legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bezvajec neemt zijn aanloop. Duraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Prague 68ers - Liverpool FC 1892 1:0

12e minuut.
Romportl bereikt de bal nog maar net als eerste. Romportl passt de bal met de wreef. Liběna is nu in balbezit. Liběna haalt uit met een fantastische trap. Drvota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Prague 68ers - Liverpool FC 1892 1:1

15e minuut.
Klungelig pakt Vaško de bal. Palinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vaško krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Grundza passt de bal met de wreef. Vaško rent richting de bal. Vaško probeert naar een medespeler te passen. Liběna is nu in balbezit. Liběna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Prague 68ers 49%, Liverpool FC 1892 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Prague 68ers - Liverpool FC 1892 1:1

60e minuut.
Romportl passt de bal met de wreef. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský passt de bal zonder na te denken. Liběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Liběna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Lehký komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bajza is nu in balbezit. Bajza passt de bal in één keer door. Námořník is nu in balbezit. Námořník geeft een hoge lob. Bezvajec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Duraj bokst de bal weg.

64e minuut.
Padevít is nu in balbezit. Padevít passt de bal met de wreef. Námořník heeft problemen om de bal te vangen. Námořník geeft een hoge lob. Bezvajec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Krobot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krobot geeft een hoge lob. Kaznějský kopt de bal weg. Lehký rent richting de bal. Lehký draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Prague 68ers - Liverpool FC 1892 1:2

80e minuut.
Romportl rent richting de bal. Romportl probeert naar een medespeler te passen. Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Prague 68ers - Liverpool FC 1892 1:3

83e minuut.
Kasař speelt de bal door. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník passt de bal zonder na te denken. Bajza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajza haalt uit met een fantastische trap. Duraj bokst de bal weg.

85e minuut.
Grundza geeft een lange en hoge pass. Daar is Vaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehký is nu in balbezit. Lehký haalt uit met een fantastische trap. Drvota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Prague 68ers - Liverpool FC 1892 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Prague 68ers 46%, Liverpool FC 1892 54%.
SC Prague 68ers - Liverpool FC 1892 1:4