Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. Fc Netolice AS Roma 1978
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 26.4
very good Schieten average
very good Passen poor
solid Verdedigen average


2e minuut.
Rosano passt de bal zonder na te denken. Munier is nu in balbezit. Munier probeert naar een medespeler te passen. Ponton is nu in balbezit. Ponton schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 1:0

6e minuut.
Ponton passt de bal met de wreef. Konárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz onderschept slim de pass. Klimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 2:0

7e minuut.
Niklitsiotis speelt de bal door. Rosano is nu in balbezit. Rosano passt de bal zonder na te denken. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Froněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 3:0

14e minuut.
Munier verovert de bal door een tackle van achteren. Munier probeert naar een medespeler te passen. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Konárek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Niklitsiotis passt de bal in één keer door. Uhlár rent richting de bal. Rosano onderschept slim de pass. Ponton rent richting de bal. Ponton haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Kovačina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačina geeft een hoge lob. Uhlár heeft problemen om de bal te vangen. Rosano rent richting de bal. Rosano geeft een hoge lob. Froněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 4:0

19e minuut.
Grigar met een sublieme pass. Klungelig pakt Smolka de bal. Omar rent richting de bal. Klimowicz onderschept slim de pass. Klimowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Rosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosano passt de bal met de wreef. Reiss is nu in balbezit. Ponton onderschept slim de pass. Ponton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 5:0

23e minuut.
Rosano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jirků de bal. Jirků probeert naar een medespeler te passen. Ponton rent richting de bal. Ponton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klimowicz kopt de bal weg. Ponton heeft problemen om de bal te vangen. Ponton passt de bal met de wreef. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 6:0

28e minuut.
Froněk met een harde bal richting middenveld. Rosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosano met een sublieme pass. Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz onderschept slim de pass. Klimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 7:0

30e minuut.
Uhlár geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munier heeft problemen om de bal te vangen. Munier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Semirád bereikt de bal nog maar net als eerste. Semirád probeert naar een medespeler te passen. Uhlár is nu in balbezit. Ponton verovert de bal door een tackle van achteren. Ponton draait met de bal, schiet en ... Froněk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 8:0

36e minuut.
Kovačina probeert naar een medespeler te passen. Rosano is nu in balbezit. Rosano passt de bal zonder na te denken. Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Klimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Omar is nu in balbezit. Munier verovert de bal door een tackle van achteren. Munier probeert naar een medespeler te passen. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Rosano de bal. Rosano passt de bal in één keer door. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Froněk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 9:0

41e minuut.
Munier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klimowicz de bal. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponton onderschept slim de pass. Ponton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 10:0

43e minuut.
Konárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Munier onderschept slim de pass. Munier probeert naar een medespeler te passen. Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. Fc Netolice 17%, AS Roma 1978 83%.
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 10:0

47e minuut.
Jirků passt de bal met de wreef. Rosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosano geeft een hoge lob. Kovačina probeert de bal met de borst te controleren. Kovačina geeft een lange en hoge pass. Froněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ponton springt en kopt de bal. Froněk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ponton rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 11:0

55e minuut.
Klungelig pakt Omar de bal. Klimowicz is nu in balbezit. Munier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kovačina passt de bal met de wreef. Jirků is nu in balbezit. Jirků geeft de bal voor. Ponton rent richting de bal. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 12:0

63e minuut.
Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar begaat een overtreding. Klimowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Niklitsiotis met een snel genomen vrije trap. Ponton springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Niklitsiotis passt de bal met de wreef. Munier bereikt de bal nog maar net als eerste. Munier speelt de bal door. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz schiet op doel. Froněk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Konárek geeft een lange en hoge pass. Niklitsiotis kopt de bal weg. Daar is Kovačina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačina geeft een lange en hoge pass. Ponton maakt een snoekduik en kopt de bal. Froněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Rosano rent richting de bal. Semirád rent richting de bal. Rosano verovert de bal door een tackle van achteren. Rosano geeft de bal voor. Klimowicz springt en kopt de bal. Froněk bokst de bal weg.

73e minuut.
Rosano met de inworp. Smolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niklitsiotis onderschept slim de pass. Niklitsiotis geeft een hoge lob. Klimowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Froněk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 13:0

74e minuut.
Rosano passt de bal in één keer door. Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz passt de bal zonder na te denken. Ponton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponton draait met de bal, schiet en ... Froněk bokst de bal weg.

78e minuut.
Ponton onderschept slim de pass. Ponton passt de bal met de wreef. Konárek rent richting de bal. Klimowicz onderschept slim de pass. Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Froněk bokst de bal weg. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz begaat een overtreding. Klimowicz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Niklitsiotis speelt de bal door. Cidlina heeft problemen om de bal te vangen. Kovačina rent richting de bal. Kovačina geeft de bal voor. Ponton springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Niklitsiotis de bal. Niklitsiotis probeert naar een medespeler te passen. Kovačina heeft problemen om de bal te vangen. Kovačina geeft een hoge lob. Ponton krijgt zijn hoofd ertegen. Froněk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. Fc Netolice 18%, AS Roma 1978 82%.
1. Fc Netolice - AS Roma 1978 13:0