Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Štítné Pali Team
442-5 a Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
55 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotůlek de bal. Négyesi rent richting de bal. Négyesi draait met de bal, schiet en ... Bubla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft de bal voor. Lubomirski kopt de bal weg. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi haalt uit met een fantastische trap. Bubla bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Dowgwiłło passt de bal met de wreef. Semico is nu in balbezit. Semico passt de bal zonder na te denken. Négyesi rent richting de bal. Négyesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lubomirski onderschept slim de pass. Lubomirski met een sublieme pass. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Négyesi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dowgwiłło met een snelle inworp. Semico geeft de bal voor. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brokovec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 1:0

8e minuut.
Tronička heeft problemen om de bal te vangen. Tronička passt de bal met de wreef. Podržel rent richting de bal. Négyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Négyesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 2:0

11e minuut.
Hořínek geeft een hoge lob. Gralak geeft een hoge lob. Semico kopt de bal weg. Négyesi rent richting de bal. Négyesi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Hangiel passt de bal zonder na te denken. Kováts is nu in balbezit. Kováts geeft een lange en hoge pass. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bronaut geeft een lange en hoge pass. Négyesi kopt de bal weg. Daar is Kotůlek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hangiel onderschept slim de pass. Hangiel passt de bal in één keer door. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 3:0

19e minuut.
Semico speelt de bal door. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Négyesi rent richting de bal. Négyesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 4:0

24e minuut.
Daar is Žalský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semico met een sublieme pass. Klungelig pakt Négyesi de bal. Négyesi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kotůlek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 5:0

25e minuut.
Tronička met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronaut met een snelle inworp. Hangiel geeft de bal voor. Négyesi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Semico rent richting de bal. Semico draait met de bal, schiet en ... Négyesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bronaut geeft de bal voor. Négyesi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bubla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotůlek de bal. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 6:0

29e minuut.
Tronička rent richting de bal. Hangiel onderschept slim de pass. Hangiel passt de bal met de wreef. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi passt de bal zonder na te denken. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski schiet op doel. Bubla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 7:0

32e minuut.
Négyesi passt de bal met de wreef. Semico geeft de bal voor. Daar is Brokovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski draait met de bal, schiet en ... Bubla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 8:0

33e minuut.
Oblík kopt de bal weg. Semico speelt de bal door. Klungelig pakt Kotůlek de bal. Négyesi rent richting de bal. Négyesi draait met de bal, schiet en ... Bubla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Podržel controleert de bal met de borst. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico met een sublieme pass. Négyesi rent richting de bal. Négyesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bronaut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Semico de bal. Semico probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hangiel met een sublieme pass. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski passt de bal in één keer door. Semico is nu in balbezit. Semico schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 9:0

42e minuut.
Klungelig pakt Tronička de bal. Négyesi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podržel. Négyesi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hangiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 10:0

45e minuut.
Klungelig pakt Négyesi de bal. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski passt de bal in één keer door. Négyesi rent richting de bal. Négyesi schiet op doel. Bubla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Štítné 21%, Pali Team 79%.
FC Štítné - Pali Team 10:0

46e minuut.
Javůrek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Podržel heeft problemen om de bal te vangen. Semico verovert de bal door een tackle van achteren. Semico met een sublieme pass. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kotůlek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javůrek is nu in balbezit. Javůrek draait met de bal, schiet en ... Bubla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

53e minuut.
Tronička probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santos speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Semico de bal onder controle te krijgen. Javůrek is nu in balbezit. Javůrek haalt uit met een fantastische trap. Bubla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Podržel rent richting de bal. Semico rent richting de bal. Semico passt de bal zonder na te denken. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Kotůlek trapt de bal weg. Hangiel kopt de bal weg. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski draait met de bal, schiet en ... Bubla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Javůrek is nu in balbezit. Javůrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 11:0

60e minuut.
Lubomirski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hořínek de bal. Semico is nu in balbezit. Semico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 12:0

60e minuut.
Jürgens komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Podržel de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lubomirski de bal. Javůrek rent richting de bal. Javůrek schiet op doel. Bubla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 13:0

63e minuut.
Bronaut met een snelle inworp. Hangiel heeft problemen om de bal te vangen. Hangiel geeft een lange en hoge pass. Semico krijgt zijn hoofd ertegen. Bubla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 14:0

69e minuut.
Semico passt de bal in één keer door. Javůrek heeft problemen om de bal te vangen. Javůrek passt de bal in één keer door. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Semico passt de bal in één keer door. Hangiel is nu in balbezit. Hangiel passt de bal met de wreef. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 15:0

73e minuut.
Bubla met een harde bal richting middenveld. Hangiel is nu in balbezit. Hangiel passt de bal in één keer door. Javůrek rent richting de bal. Javůrek schiet op doel. Bubla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Dowgwiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Kotůlek heeft problemen om de bal te vangen. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bubla trapt de bal weg. Bronaut kopt de bal weg. Semico rent richting de bal. Semico haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bruckner passt de bal met de wreef. Semico rent richting de bal. Semico passt de bal met de wreef. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bronaut met de inworp. Hangiel geeft de bal voor. Semico is nu in balbezit. Semico geeft een hoge lob. Daar is Kotůlek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 16:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronaut met de inworp. Hangiel geeft een lange en hoge pass. Semico is nu in balbezit. Semico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Pali Team 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Štítné 13%, Pali Team 87%.
FC Štítné - Pali Team 17:0