Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1040ALIVE tsv achim
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Pabel geeft een lange en hoge pass. Brandts rent richting de bal. Langendorf maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Langendorf moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Langendorf schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Brandts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pflugradt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brandts is nu in balbezit. Brandts haalt uit met een fantastische trap. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - tsv achim 0:1

20e minuut.
Eisvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnel onderschept slim de pass. Hahnel probeert naar een medespeler te passen. Brandts rent richting de bal. Brandts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - tsv achim 0:2

30e minuut.
Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Eisvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisvogel probeert naar een medespeler te passen. Joman is nu in balbezit. Joman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 46%, tsv achim 54%.
1040ALIVE - tsv achim 0:2

56e minuut.
Schößler verovert de bal door een tackle van achteren. Schößler met een sublieme pass. Willi rent richting de bal. Joman verovert de bal door een tackle van achteren. Joman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hahnel is nu in balbezit. Hahnel geeft de bal voor. Pflugradt heeft problemen om de bal te vangen. Brandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lerchenfeld is nu in balbezit. Lerchenfeld met een sublieme pass. Brandts rent richting de bal. Brandts haalt uit met een fantastische trap. Fänger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - tsv achim 0:3

70e minuut.
Urbanek geeft een lange en hoge pass. Brandts heeft problemen om de bal te vangen. Beeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeck haalt uit met een fantastische trap. Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

75e minuut.
Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicker geeft een hoge lob. Pflugradt rent richting de bal. Joman onderschept slim de pass. Joman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pflugradt passt de bal met de wreef. Babatz rent richting de bal. Brettschneider begaat een overtreding. Brettschneider krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 44%, tsv achim 56%.
1040ALIVE - tsv achim 0:3