Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szakdy FC KÖLN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Dick geeft de bal voor. Klemmer is nu in balbezit. Klemmer speelt de bal door. Ganser is nu in balbezit. Ganser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Uhlenhorst is nu in balbezit. Patzifist bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreau begaat een overtreding. Ferreau krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Patzifist is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Althaus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tal met een sublieme pass. Klungelig pakt Klemmer de bal. Winkens is nu in balbezit. Winkens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzifist onderschept slim de pass. Uhlenhorst probeert naar een medespeler te passen. Wotert is nu in balbezit. Wotert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ganser is nu in balbezit. Althaus onderschept slim de pass. Althaus speelt de bal door. Wotert is nu in balbezit. Wotert draait met de bal, schiet en ... Babuke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakdy 50%, FC KÖLN 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szakdy - FC KÖLN 0:0

53e minuut.
Uhlenhorst controleert de bal met de borst. Winkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkens passt de bal met de wreef. Wotert is nu in balbezit. Wotert draait met de bal, schiet en ... Babuke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zirbes geeft de bal voor. Dick probeert de bal met de borst te controleren. Wotert is nu in balbezit. Wotert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bäkler de bal onder controle te krijgen. Babuke bokst de bal weg.

62e minuut.
Obser bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzifist is nu in balbezit. Patzifist geeft een lange en hoge pass. Winkens rent richting de bal. Winkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szakdy - FC KÖLN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakdy 38%, FC KÖLN 62%.
Szakdy - FC KÖLN 1:0