Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Geislingen Hamboger SC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten weak
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kachler probeert de bal met de borst te controleren. Stuhlfauth verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhlfauth passt de bal met de wreef. Nickel is nu in balbezit. Nickel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Wück is nu in balbezit. Haarhaus onderschept slim de pass. Haarhaus speelt de bal door. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth schiet op doel. Marsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kittel is nu in balbezit. Tohn begaat een overtreding. Kittel raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damrau kopt de bal weg. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth passt de bal zonder na te denken. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickel onderschept slim de pass. Nickel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Wück probeert de bal met de borst te controleren. Bakker is nu in balbezit. Wück begaat een overtreding. Wück krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daar is Ton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Locher speelt de bal door. Nickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Damrau rent richting de bal. Stuhlfauth verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhlfauth probeert naar een medespeler te passen. Nickel is nu in balbezit. Nickel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Geislingen - Hamboger SC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Geislingen 53%, Hamboger SC 47%.
FC Geislingen - Hamboger SC 1:0

51e minuut.
Inworp. Tohn met de inworp. Eiberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. Bakker geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lindemann onderschept slim de pass. Lindemann geeft de bal voor. Kittel kopt de bal weg. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Geislingen - Hamboger SC 2:0

75e minuut.
Stuhlfauth passt de bal in één keer door. Nickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiberle rent richting de bal. Nickel verovert de bal door een tackle van achteren. Nickel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kittel neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Geislingen 45%, Hamboger SC 55%.
FC Geislingen - Hamboger SC 2:0