Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC LoK Leipzig testing223
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ingensiep bereikt de bal nog maar net als eerste. Gäng onderschept slim de pass. Gäng probeert naar een medespeler te passen. Pietzsch rent richting de bal. Pietzsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Gäng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingensiep verovert de bal door een tackle van achteren. Ingensiep speelt de bal door. Neustädter rent richting de bal. Neustädter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Beckenbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchisedech verovert de bal door een tackle van achteren. Melchisedech passt de bal zonder na te denken. Pietzsch is nu in balbezit. Pietzsch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC LoK Leipzig - testing223 1:0

20e minuut.
Sollner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahrian rent richting de bal. Kindl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fahrian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fahrian neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Teufelchen is nu in balbezit. Teufelchen geeft een hoge lob. Norger bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC LoK Leipzig - testing223 1:1

25e minuut.
Reinhard kopt de bal weg. Weisner heeft problemen om de bal te vangen. Pietzsch rent richting de bal. Pietzsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC LoK Leipzig - testing223 2:1

42e minuut.
Fahrian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wiesner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC LoK Leipzig 61%, testing223 39%.
1.FC LoK Leipzig - testing223 2:1

73e minuut.
Pajor met een sublieme pass. Ingensiep rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gäng. Gäng krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC LoK Leipzig 59%, testing223 41%.
1.FC LoK Leipzig - testing223 2:1