Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dusel Borussia Dormund
Marlon Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 19.1
formidable Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Drescher met een sublieme pass. Jedamzik kopt de bal weg. Rumey is nu in balbezit. Renwick onderschept slim de pass. Renwick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jedamzik is nu in balbezit. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen passt de bal met de wreef. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 1:0

11e minuut.
Salcido is nu in balbezit. Salcido geeft een hoge lob. Gładki kopt de bal weg. Klungelig pakt Rəhimzadə de bal. Rəhimzadə schiet op doel. Drescher bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 2:0

13e minuut.
Owen met een sublieme pass. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido passt de bal met de wreef. Renwick rent richting de bal. Renwick draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 3:0

15e minuut.
Salcido onderschept slim de pass. Inworp. Salcido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renwick rent richting de bal. Renwick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Oberstraß geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salcido met de inworp. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Salcido controleert de bal met de borst. Inworp. Salcido met een snelle inworp. Daar is Renwick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renwick draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rəhimzadə is nu in balbezit. Rəhimzadə schiet op doel. Drescher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Pickel geeft een hoge lob. Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocco passt de bal in één keer door. Renwick rent richting de bal. Renwick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick met een sublieme pass. Rəhimzadə rent richting de bal. Rəhimzadə draait met de bal, schiet en ... Drescher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ochsenreiter geeft een hoge lob. Gładki kopt de bal weg. Rocco speelt de bal door. Renwick is nu in balbezit. Renwick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ochsenreiter trapt de bal weg. Gładki kopt de bal weg. Rumey bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick onderschept slim de pass. Renwick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə passt de bal in één keer door. Renwick is nu in balbezit. Renwick haalt uit met een fantastische trap. Drescher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 4:0

32e minuut.
Herrlich is nu in balbezit. Herrlich geeft een lange en hoge pass. Rocco probeert naar een medespeler te passen. Renwick rent richting de bal. Renwick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki passt de bal met de wreef. Salcido rent richting de bal. Renwick is nu in balbezit. Renwick schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 5:0

35e minuut.
Bökle probeert naar een medespeler te passen. Jedamzik heeft problemen om de bal te vangen. Renwick verovert de bal door een tackle van achteren. Renwick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 6:0

39e minuut.
Rocco probeert naar een medespeler te passen. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Herrlich zijn tegenspeler op de grond. Herrlich is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Salcido moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salcido kan niet meer verder spelen.

40e minuut.
Oberstraß geeft een lange en hoge pass. Owen rent richting de bal. Owen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rəhimzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 7:0

43e minuut.
Rocco probeert naar een medespeler te passen. Pickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə onderschept slim de pass. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap. Drescher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dusel 15%, Borussia Dormund 85%.
Dusel - Borussia Dormund 8:0

46e minuut.
Renwick verovert de bal door een tackle van achteren. Renwick passt de bal zonder na te denken. Rəhimzadə heeft problemen om de bal te vangen. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap. Ochsenreiter probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap. Drescher met een sublieme pass. Renwick kopt de bal weg. Rəhimzadə heeft problemen om de bal te vangen. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Owen rent richting de bal. Owen met een sublieme pass. Renwick rent richting de bal. Renwick schiet op doel. Drescher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 9:0

57e minuut.
Renwick passt de bal met de wreef. Rəhimzadə rent richting de bal. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ochsenreiter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 10:0

58e minuut.
Pickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickel geeft de bal voor. Daar is Renwick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gładki met een sublieme pass. Renwick heeft problemen om de bal te vangen. Renwick met een sublieme pass. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 11:0

62e minuut.
Harms rent richting de bal. Gładki onderschept slim de pass. Gładki probeert naar een medespeler te passen. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap. Drescher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rəhimzadə neemt de hoekschop. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Oberstraß probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gładki neemt de hoekschop. Rəhimzadə rent richting de bal. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gładki passt de bal zonder na te denken. Rəhimzadə is nu in balbezit. Rəhimzadə probeert naar een medespeler te passen. Renwick is nu in balbezit. Renwick schiet op doel. Drescher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Renwick zal de hoekschop nemen. Rəhimzadə krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Renwick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal in één keer door. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 12:0

71e minuut.
Jedamzik probeert naar een medespeler te passen. Gładki is nu in balbezit. Gładki probeert naar een medespeler te passen. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick schiet op doel. Drescher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kläsener geeft de bal voor. Rumey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Owen probeert naar een medespeler te passen. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Rocco de bal. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki speelt de bal door. Rəhimzadə is nu in balbezit. Rəhimzadə schiet op doel. Drescher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 13:0

84e minuut.
Harms bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki verovert de bal door een tackle van achteren. Gładki passt de bal met de wreef. Rəhimzadə is nu in balbezit. Rəhimzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Drescher trapt de bal weg. Renwick rent richting de bal. Renwick haalt uit met een fantastische trap. Drescher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dusel - Borussia Dormund 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dusel 20%, Borussia Dormund 80%.
Dusel - Borussia Dormund 14:0