Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:55
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: Sportforum
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18120
BFC Dynamo Jeraldsimpson
442schaunwamal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Anzolini rent richting de bal. Anzolini geeft een lange en hoge pass. Daar is Habib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareczek rent richting de bal. Mareczek schiet op doel. Fabek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski geeft de bal voor. Gardenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mareczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Zubizarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Häuseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Häuseler passt de bal zonder na te denken. Packroff is nu in balbezit. Packroff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Jeraldsimpson 0:1

33e minuut.
Dräger komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Habib met een snelle inworp. Jahn is nu in balbezit. Słuszka begaat een overtreding. Słuszka krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Beerenberg met de inworp. Häuseler rent richting de bal. Zubizarreta onderschept slim de pass. Beerenberg is nu in balbezit. Beerenberg geeft een lange en hoge pass. Holbach bokst de bal weg.

44e minuut.
Riemann kopt de bal weg. Mild rent richting de bal. Zubizarreta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zubizarreta krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Mild is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beerenberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Packroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Packroff haalt uit met een fantastische trap. Holbach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Jeraldsimpson 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 36%, Jeraldsimpson 64%.
BFC Dynamo - Jeraldsimpson 0:2

46e minuut.
Šašić komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommier rent richting de bal. Neubeck maakt een afschuwelijke overtreding. Pommier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słuszka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fabek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Jeraldsimpson 1:2

58e minuut.
Mareczek is nu in balbezit. Gardenier onderschept slim de pass. Pommier met een sublieme pass. Mareczek is nu in balbezit. Mareczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Alevizopoulos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 30%, Jeraldsimpson 70%.
BFC Dynamo - Jeraldsimpson 1:2