Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Silent Thunder hafsa
4-4-2 B Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 17
good Schieten weak
average Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Bistarini is nu in balbezit. Rückauf onderschept slim de pass. Rückauf passt de bal in één keer door. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pisker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rückauf met de inworp. Zubrod rent richting de bal. Zubrod geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kruszka is nu in balbezit. Kruszka met een sublieme pass. Gutsfeld probeert naar een medespeler te passen. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Jancke rent richting de bal. Risse onderschept slim de pass. Risse passt de bal met de wreef. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca haalt uit met een fantastische trap. Pahlke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silbermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
García Rivas onderschept slim de pass. Risse is nu in balbezit. Lammerschmidt onderschept slim de pass. García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas haalt uit met een fantastische trap. Pahlke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silent Thunder 45%, hafsa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Silent Thunder - hafsa 0:0

60e minuut.
Gutsfeld probeert naar een medespeler te passen. Fuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuček probeert naar een medespeler te passen. Risse rent richting de bal. Risse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silent Thunder - hafsa 1:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Risse is nu in balbezit. Risse geeft een hoge lob. Silbermann verovert de bal door een tackle van achteren. Pahlke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Rivas rent richting de bal. García Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silent Thunder - hafsa 2:0

73e minuut.
Gutsfeld probeert naar een medespeler te passen. Fuček rent richting de bal. Fuček passt de bal in één keer door. García Rivas heeft problemen om de bal te vangen. García Rivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silent Thunder - hafsa 3:0

76e minuut.
Geiger met een snelle inworp. Gutsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutsfeld met een sublieme pass. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silent Thunder 35%, hafsa 65%.
FC Silent Thunder - hafsa 3:0